Elman negatif görmekten o kadar çok korkuyorum ki devamlı erteliyorum 3 gün gecikme oldu korkuyorum açıkçası
Yeni Hamileler.
Semanur21 ah guzelim be. Bendede regle 1 hafta kaldi. Negativ görmekden çok korkuyorum.
Nasibacva korkum bitti benim regl oldum yani yaptığım testler hepsi boşuna
Benim adetimin aslında 6.günü ama hala olmadım test az öncede yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla tekrar deniycem
Gamzetyo7 ilk idrar olması lazım zaten
İlk adetimin birinci gününde yaptım ilk idrarla ondada negatif çıkmıştı bakalım bide bu sabah deniycem hayırlısı artık🤲🏻
Elman test yapmama gerek yok adet oldum bugün
Elman muhtemelen hamilesin canım büyük oranla yine kan testini öneririm benim maalesef olmadı 3 gün geçti adetimin üstünden gecikti ve bugün oldum
Benim normalde adetimin 7. Günü bugün ama bu sabahta test yaptım yine negatif😕
Kızlar az önce tuvalete gittim sildiğimde çok az bı kan geldi açık bı renkti ama adet oldum sandım ama deyil galiba çünkü şimdi yine gittim sildim hüçbişey yoktur ne bu sizce?
Ve bende adet oldum hüsrannnnn😔
Elman canım testle uğraşma kafanı yorma hiç insan taktıkça olmuyor ben resmen psikolojimi bozdum olmadı benim adetim üç gün geçti yeni oldum takma üç gün bekle olmadıysan direk kan testi yap boşuna o idrar testlerine para verme kan testi doğru çıkar yanıltma yoktur streste yapma
Gamzetyo7 benim gibi 😔 dün ağlamaktan uyuyamadım sabaha kadar
Elman direk kan testini öneririm silik çıktıysa muhtemelen vardır hcg sen kaynaklanıyor sen direk kan testi yap bence
Semanur21 bir önceki ay bende saatlerce ağladım
Demek ki daha zamanı deyilmiş napalım🤲🏻 hayırlısı
Gamzetyo7 aynen öyle canım nasip