Semanur21 Elman negatif görmekten o kadar çok korkuyorum ki devamlı erteliyorum 3 gün gecikme oldu korkuyorum açıkçası
Elman Semanur21 hic test yaptinmi? Benim adetime 3gun kaldi test yaptim silik cizgi cikti ama korkuyorum siz ne dusunuyorsunuz?
Gamzetyo7 Benim adetimin aslında 6.günü ama hala olmadım test az öncede yaptım negatif çıktı sabah ilk idrarla tekrar deniycem
Aslican Elman silik çizgi çıktıysa umutlandırmak istemem ama muhtemelen hamilesin ☺️ Genelde silik çıkanlar hamile oluyo 😬
Semanur21 Elman muhtemelen hamilesin canım büyük oranla yine kan testini öneririm benim maalesef olmadı 3 gün geçti adetimin üstünden gecikti ve bugün oldum
Gamzetyo7 İlk adetimin birinci gününde yaptım ilk idrarla ondada negatif çıkmıştı bakalım bide bu sabah deniycem hayırlısı artık🤲🏻
Elman Semanur21 ben dun test yaptim silik cikdi ama aydin gorunuyordu simdi yaptim cikmadi (( bu neden ola bilir
Semanur21 Elman direk kan testini öneririm silik çıktıysa muhtemelen vardır hcg sen kaynaklanıyor sen direk kan testi yap bence