cocomadame merhaba şöyle anlatayım benim çikolata kistim var üç tane ben kist macunu ve udi hindi yağını birlikte kullandım tabi bunun yanında rahim filmide çektirdim 15 gün kullandım ve hamile olduğumu öğrendim bıraktım inşallah doğumdan sonra devam edecem kistimin bitmesi için ben instgramda şifa dostunuzz diye sayfadan sipariş verdim ben kadına sorunumu anlatınca direk o bana tavsiye etti bir yıl bebek istiyordum olmuyordu inşallah sizdede faydası olur rabbim sizede isteyen herkesede nasip etsin en hayırlısını

Semanur21 tsk ederim bi goz attim sayfaya. Elimde suan bi baska macun var bu ay yarisini kullandim suan beklemedeyim adetim gelirse tekrar tedavilere baslamayi dusunuyorum macunun diyer yarisini bitirim sizin onerdiginiz sayfadan devam ederim artik

4 ay sonra

@“Nasibacva”#p1788merhaba bende adettim 4 gün gecikti test yaptim 2 çizgi silik çıktı inşallah Hamileyimdir 🥰🥰

[bilinmeyen] benim 7 aylık kızım var 2 aylıkta hamileyim🤷‍♀️👶❤👶🙃😁

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
        2 ay sonra
        5 ay sonra

Aysegul_42 yumurtlamadan kaç gün geçti bilmiyorum Kasım 11 de son adetim 11 Aralık olmam gerekiyoridi olmadı adetin ilk günü idrarda öğrendim

Yaa kızlar benimde adetime daha 10 gün var ama bugün acık kahverengi akıntım oldu sizce gebelik belirtisi olabilir mi

Seraymesut35 darısı bize o zaman ağrılarım oluyordu bugün azaldı ama akıntım var hala afedersiniz beyaz sarımsı kasigima ve belime ara ara ağrılar giriyor anlamadım hiç iyice psikojiyi bozduk heralde

Melsa üstüne görme olsa adetten 8 ile 6 günce beliriyor muş bekleyin derim