Semanur21 Seraymesut35 işte sabah yapmalıydın ilk idrar daha net çıkıyor neyse sağlık olsun inşallah hamilesindir direk kan testi yaptır
Seraymesut35 Semanur21 adet gecikti ama test te çıkmadımı gebeligimdede bile oldu çıkmadı iki gün sonra kanda cikti
Semanur21 Seraymesut35 idrarda salgılanan hcg değeri geç idrara geçiyor ve bu yüzden gebelik testinde çıkma ihtimali düşük kötü düşünme inşallah istediğin sonucu alırsın stres yapmamaya çalış ve imkanın varsa ilk fırsatta kan testi yaptır
Aslican Seraymesut35 yunurtladığında farkedebiliyomusun yada ovülasyon testi yapıyo musun merak ettim de 😬
Semanur21 Seraymesut35 evet bazen hemen çıkmayabiliyo bekleyebilirsen bekle bekleyemiyorsan gebelik testi alabilirsin tekrar ama sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla yapman lazım
Seraymesut35 Semanur21 biraz kanamam var sanirim adet im gelicek ama demin tuvalette parca parca bir şeyler vardı ve adetinde az az geliyor ve deisik bi kokusu var
Aslican Seraymesut35 geç yumurtlama olunca geç döllenme oluyo diye biliyorum da o yüzden sordum takip ettin mi diye. Zamanında yumurtlama olduysa kan ver bence bekleme
Semanur21 Seraymesut35 bence de adet olmuşsun ama herkeste de farklı olabiliyo genelde yerleşme kanaması arkadaşın dediği gibi pembemsi oluyo ama dediğim gibi herkeste farklı olabilir
Semanur21 Seraymesut35 hakkında hayırlısı olsun canım benimde hesabıma göre bugün adet olmam lazım daha bişi yok bakalım