Semanur21 Seraymesut35 bence de adet olmuşsun ama herkeste de farklı olabiliyo genelde yerleşme kanaması arkadaşın dediği gibi pembemsi oluyo ama dediğim gibi herkeste farklı olabilir
Semanur21 Seraymesut35 hakkında hayırlısı olsun canım benimde hesabıma göre bugün adet olmam lazım daha bişi yok bakalım
Seraymesut35 Semanur21 düzenli ilişki nasıl oluyor her gün mu yapılacak yoksa günde 2 defa mi onu anlayamadim
Semanur21 Seraymesut35 her gün değil en sağlıklı ilişki iki günde bir yani bir gün olup diğer gün olmaması böylelikle spermler daha sağlıklı ve zayıflamıyor
Seraymesut35 Semanur21 2 günde bir ölüp kaç gunonra gebe kalınır ki mesela bi sonraki hafta yumurtlama haftasi
Semanur21 Elman canım daha testte çıkması için çok erken eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptır daha net çıkar
Semanur21 Seraymesut35 yumurtlama gününden bir gün önce mesela ilişki olur çünkü spermler her ilişki sonrası 7 9 saat sonra yumurtalığa ulaşır o şekilde olması doğru
Semanur21 Seraymesut35 gebe kalınması ise ilişkiye girdikten bi hafta sonra kan testinde çıktığını söylüyorlar
Semanur21 Seraymesut35 ya şimdi tam yumurtlama gününü biliyorsan önceki gece olması lazım dediğim gibi spermler 7 ile 9 saat arayla yumurtalıklara ulaşıyo ne zaman ilişkiye girmenize bağlı örneğin sabaha karşı olabilir
Seraymesut35 Semanur21 sabaha karşı olamayiz eşim ise gidiyor ve 1 gün önce olsa yine olmaz ki 9 saat felan diyorsun abla o zaman olmaz ki yumurtlama günü tam vakti olmaz mı cunki bi önceki gün olsa ulaşmada yumurtlama olmadığından çocuk olur mu ki
Seraymesut35 Semanur21 bide şu var ben bu adetinden hic bisi anlamadim önceleri çok gelirdi şimdi ise az az geliyor valla bişey anlamadim