Aslican Seraymesut35 geç yumurtlama olunca geç döllenme oluyo diye biliyorum da o yüzden sordum takip ettin mi diye. Zamanında yumurtlama olduysa kan ver bence bekleme
Seraymesut35 Semanur21 biraz kanamam var sanirim adet im gelicek ama demin tuvalette parca parca bir şeyler vardı ve adetinde az az geliyor ve deisik bi kokusu var
Semanur21 Seraymesut35 bence de adet olmuşsun ama herkeste de farklı olabiliyo genelde yerleşme kanaması arkadaşın dediği gibi pembemsi oluyo ama dediğim gibi herkeste farklı olabilir
Semanur21 Seraymesut35 hakkında hayırlısı olsun canım benimde hesabıma göre bugün adet olmam lazım daha bişi yok bakalım
Seraymesut35 Semanur21 düzenli ilişki nasıl oluyor her gün mu yapılacak yoksa günde 2 defa mi onu anlayamadim
Semanur21 Seraymesut35 her gün değil en sağlıklı ilişki iki günde bir yani bir gün olup diğer gün olmaması böylelikle spermler daha sağlıklı ve zayıflamıyor
Seraymesut35 Semanur21 2 günde bir ölüp kaç gunonra gebe kalınır ki mesela bi sonraki hafta yumurtlama haftasi
Semanur21 Elman canım daha testte çıkması için çok erken eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptır daha net çıkar