Semanur21 internette adetin 15nci günden başla 15 gün boyunca iç ve 2nci adete 10 gün kala yine başla yaziyo
Yeni Hamileler.
Seraymesut35 ben adetimin başladığı gün başlamıştım
Semanur21 etki gördün mu
Seraymesut35 Selam canim sogan kurunu ben yapdim yapdigim ayda hamile kaldim adet olub bitdikden iki gun sonra bawliyorsun 15gun sabah akwam taze sagonla sonra artik ertesi ay adet olsanda icmiyirsun 6ay gibi Ibrahim Saracoglu oyle diyor sogan kuruyle birlikde birde bir wey soyluyor ama ben ondan alamadim bir bak istersen
Seraymesut35 ac karnina iciyirsun ondan 15 20dakika sonra yemeyini yiyiyirsun canim
Seraymesut35
InweAllAh tez vakitde sizde hamile kalirsiniz Rebbim sizinde kucaginizi bow koymasin inweAllAh dualarim sizlerle okuyordum ama yazmiyordum ama hep dua ediyorum sizin icin ben 4yil sonra ucuncu gebeliyim ikisini kurtaj oldum wimdi cok wukur kaldim sizde inweAllAh kalirsiniz kafaniza takmayin demiyecem cunki,olmuyir kendimden biliyorum ama dua cok edin bu ilac doktor sogan kuru bir vasite AllAhim sebebini sen ver deyin inweAllAh olur canlarim uzulmeyin sizi cok ama cok iyi anliyorum
Arzum94 ben yeni öğrendim bugün başlasam 1 hafta oldu biteli ama ben bakaldan alamiyorum suyunu arıtarak yapicam tok olarak yapmıştım ac mi yapmam lazım bide aynı soğanı sabah akşamda içsem olmaz mi
Arzum94 teşekkürler abla saol her şey için ben bugünden başlığım o zaman olmaz mi
Arzum94 Cun ku yumurlamama az kaldi
Seraymesut35 canim kacinci gun devamli ic kendin yapamazmisin?ben kendim yapiyordim bir sogani soy yika kucuk bir tencerede 1bardak yarim su qoy bawinda bekle kaynamaya bawladikda saate bak 5dk kalsin gotur ilikdan sicak olsun ic canim men 15gun sabah akwam yapdim
Seraymesut35 valla kirli kanı hepsini attım faydasını gördüm yani ama hamilelik için kullanmadım
Arzum94 çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
Seraymesut35 ben sabah aç karnına akşam yatmadan önce içerdim çok zor değil ayrıca taze yapman daha faydalı mesela bi soğanı ikiye böl yarısını sabah yarısını akşam kaynatabilirsin bende öyle yapıyordum
Arzum94 Aleykümselam canım ben öyle yapıyordum tabi tercih onun ben daha bekarken yapmıştım bi kerede nişanlıyken evlendiğimden beri yapmadım
Arzum94 ac karnına mi
Arzum94 her gün ac karnına 1 er tane mi
Seraymesut35 Selam canim sabah akwam canim taze taze
Arzum94 aç tok fark ediyo mu