Arzum94 Seraymesut35 inweAllAh canim duam seninle inweAllAh hamile kalirsin bu ay inweAllAh kizlar sizlerde
Azerin Salam xanimlar men test etdim vaxtima 2 gun qalmiwdi ,hemde vaxtinda olmurdum, yoxladim 1 xett duwdu 3 -4 saat gozledim gordum ki, 2 ci xetde azda olsa var. bu ne anlama gelir?
Arzum94 Azerin canim testi ata bilersen?birde deyilene gore 10deq erzinde cixan duz olur ama olada biler vaxtina var cunki,sen ozunu qoru inweAllAh hamile olarsan canim 🤲🏻
Merveyldrm Merhaba Hanımlar size bir soru sormak istiyorum.21 yaşındayım.Bir buçuk senelik evliyim yaklaşık beş aydır bebek istiyoruz.Eşimde bende sabırsızız aceleciyiz çok istiyoruz henüz bişey yok.Almanyada yaşıyorum.Randevu aldık doğum doktorundan kafamda bi soru işareti olmasın diye.Kadın doğum uzmanı değil de bebek isteyenlerin gittigi bi doktor.Sorun olsa da olmasa da öğrenip baştan önlem almak en iyisi diye düşünüyorum.Sormak istediğim şu Eşime sperm testi yapıcaklar peki kadınlarda neye bakılıyor nelere dikkat etmem gerekiyor bu arada bende Acil tıp teknisyeniyim sağlıkla ilgili sorularınız ne olursa sorabilirsiniz.Yardımcı olmak isterim.🌹
Arzum94 Merveyldrm selam canim kadinlar hormonlara daha cok bakiliyor hormonlarda sorun yoksa ulturasonda yumurtalarin izneliyor onlarda iyse yetiwib patliyorsa sorun yokdur diyorlar inweAllAh bir sorun cikmaz canim 🤲🏻🤲🏻🥰
Merveyldrm Arzum94 Merhaba teşekkür ederim ☺️ Benim üç ay önce falan ultrasonda incelediler yumurtan iyi çatlıyo dedi bi sorun yok dedi daha önceden basit iki kistim vardı eridi geçti o inşallah yarın randevum yine bişey çıkmaz 🌸
G_zem Asmaralda inşllh bnde hamile olurum o kadar dua ediyorum ki allah olmayan isteyen herkese nasip etsin İnşllh sağlıcakla kucağına alırsn
Semanur21 Seraymesut35 valla ben bu sefer ovulasyon testi kullanıyorum bakalım pek emin değil her seferinde hayal kırıklığı
Arzum94 Merveyldrm Salam canim inweAllAh birwey cikmaz canim ben sogan kuru denedim istersen sende dene inweAllAh etkisini gorursun canim
Merveyldrm Arzum94 bugün gittim bi profesör doktora ve sağolsun çok detaylı inceledi muayene etti hiç bi sorun olmadıgını söyledi Allaha şükür ama dün gece pembe sıvı şeklinde kanamam oldu doktor dedi adet olucaksın bugün ama daha 11 gün vardı ve çok az geliyo kanama bu yüzden yarın arttırmak için soğan kürüne başlıycam adetken başlayıp yumurtlamaya kadar içicem inşAllah faydasını görürüm demin de bi arkadaşım tavsiye etti öyle hamile kalmış hemen yarın başlıycam inşAllah sağol ♥️
Seraymesut35 Semanur21 bir de rüya gördüm yine adet olmuştum kayın validem dedi ki olmayacaksın da ondan dedi ınsllh ya