Seraymesut35 Semanur21 ya sogan suyu temizliyor diyorlar kayna iç sabah akşam ac hem gebe kalmayada yardımcı
Semanur21 Seraymesut35 içiyorum canım bugün 12 gün oldu içiyorum pazartesiye kadar devam edeceğim şifası allahtan artık
Nurr1818 Seraymesut35 aynen canim haklısın şimdi ben ayin 10 da adet oldum suan devam ediyor eğer diger ay da hamile kalamazsam bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım
Seraymesut35 Nurr1818 bende hamile kalmaya calisoyorum 6 ay once bebeğim kalbi durdu aldılar Bende çabalıyorum soğan kaynatıp içiyorum Olmadi eşim doktora gidelim dedi gittik her şey temiz Bi hap verdi adet günümden 3 gün geçtiği için başlayamadım sende git bence adetin bittikten sonra bekleme derim
Seraymesut35 Semanur21 yapmadım ama tahmin ettim Cun ku 5 gün gecikti normalde 3 gün sonra geliyor du ama gelmedi
Seraymesut35 Cancan yapmadım ama tahmin ettim Cun ku 5 gün gecikti normalde 3 gün sonra geliyor du ama gelmedi
Fatima2345 Merhabalar ben adet tarihim 17si ama erkende oluyorum 3,4gün çok kötü bulanmam bel agrım kasık agrım var kendimi çok düşkün hiss ediyorum heryerim agrıyornedir bu ilk seferdir böyleyim