Burda oral yapanları okuyorum kızlar . Eşim bi kere teklif etti yapmadım . Çünkü midem almıyor . Peki siz yaparken ağzınıza zevk suyu gelmiyor mu ? Geliyorsa mideniz bulanmıyor mu ? Veya kendinizi kötü hissetmiyor musunuz hani penis yalayınca 🤣

Roselove aşık olduğum adama yaparken tiksinme bulanma hiç duymadın sonuçta kocamla karşılıklı zevk yaşamayacaksam onu mutlu edemeyeceksem ki aynı şekilde oda beni ne anlamı var tabi ki de haz zevk önemli o esnada

Ay bende oral çok seviyorum ama eşim olmasada olur kafasında oral konusunda o yüzden çok yapamıyorum 😂😂 zevk suyu bana rahatsızlık vermiyo ya onu akıtıp yoluma devam ediyorum😂

Roselove Hmmm severiz 🤭😂😂 bende silerim devam ederim zaten anlıyorsun geldiğini sil devam et. Başta hiç sevmezdim yapa yapa.. 🤭🤭

Roselove valla bende hiç yapmadım esim de teklif etmedi ama düşününce bana da bi tiksindirici geliyor ya

Roselove peki kızlar sizce bütün erkek ler istermi orali benim eşim hiç teklif etmedi. İsteyip istemediğini bilmiyorum

Roselove başlarda benimde midem bulanıyordu ama sonradan alışıyorsun şuan zevkle yapıyorum onun zevk alması beni daha çok zevke getiriyor çünkü

Roselove Geçen sperm geldi iğrençç iğrenç diye banyoya koştum, eşimde peşimden kahkaha atıyordu iğrenç deme kızımız onunla oldu diye 😅

Roselove Kötü hissetmiyorum kız valla bana yapılınca bayılıyorum çünkü karşılıklı his önemli bak 🔥 sorularına gelecek olursak mide bulantısı yaşamıyorum çünkü minik minik başlıyorum 🙈 bi haz noktam var oraya gelince hepsini alıyorum 😂 zevk suyu tabi ki geliyor ben gelince hop tükürüyorum penisinin ucuna 🤣🤣 şaka değil inan ki gerçek hem bana hem eşime daha çok zevk veriyor daha çok ıslanıyor kayıyor falan 🤭

Prensessannemm Ya ideali yoktur bence önemli olan amaç mi araç mı olduğu 😂😂 yani 10 15 dk gayet yeterli bence daha uzun olunca erkekler boşalmak isteyebiliyor 😂 ben şöyle yapıyorum çok nadir ilişki başında, çoğunlukla ilişkide en yükseldiğimiz anda oral yapıyorum çok daha zevk veriyor. Eşim ben ona oral yaparken boşalmak istiyorsa önce birlikte olurken ben orgazm oluyorum icimdeyken sonra onu oral yolla boşaltıyorum. Ama 69 pozisyonu 30 dk falan yapılır yani net şekilde o çok ayrı 🤭🤭

Dolunayy hahahaha benim de eşim dışarı boşaldığında hep bi çocuk olması daha engelledik diyordu

Roselove valla ne midem bulaniyor ne tiksiniyorum.asiri hosuma gidiyor bazen agzima bosalmasini bile istiyorum.sevdigim adamla yapmiycamda kimle yapcam ayol..ama oral konusunda dikkat eder esim heo dus almadan temizlenmeden gelmez yanima.o tur seyler yasasam belki tiksinirdjm bilemiyorun