Oral yaparken ?
Deleted83 nasil oluyor zevk suyu ben hic gormedim😂
Loveislove taadı geliyor işte kuzum🤦🏻♀️
Roselove seviyorsan bir önemi yok bence zevk suyunun falan 🤦🤦
Basakburcu1 😂benim gibi birini daha gördüm mutlu oldum🙈nasil baslanir bende bilmiyorum ya cok utanirim bisey diyemem nasil baslanirki acaba
Basakburcu1 benim esim yanimda yok🤦♀️ama olsa kesin denerdim ha yapabilirmiyim onu hic bilmiyorum ya nasil becericez ki midemiz fln bulanmazmi acaba
Basakburcu1 gidip öyle löp diye ağza alınmaz zaten sevişirken yavaş yavaş öperek aşağı doğru inersin ya da eşin seni aşağı doğru iter gerçi konuşup direkt yapan da vardır belki biz hiç konuşmuyoruz o esnada 🙈
bittercikolata Hahaha anladm cnm çok net acikladn sagol 🙊😂
- Düzenlendi
Prensessannemm Hahhahaha ne demek kuzum 🙈🙈😂😂
Roselove zevk suyu geliyor onu çok takmıyorum yutuyorum nedense zevk suyunun tadı da hoşuma gidiyor ahahhahdkabdksdhjd ama boşalma falan olmuyor tabii ona eşim de karşı. Ben çok uzun süre yapmadım çok istedi midem almıyor yapamam dedim o oral yapıyordu onun üzerine ben de sana yapcam dedim çokta hoşuma gitti denemek lazım ön yargının başıydım şimdi huhuu🤭
Roselove Kız az önce aynı başlığındaki açtım bende şimdi bunu gördüm eşim istiyor gibi sanki ama zorlamıyor o bana yapıyor o kadar zevk alıyorum ki bitsin istemiyorum o anlar ama ben bir kaç kez denedim midem bulandı tamamını ağzıma alıp onu kudurtmak istiyorum ama o zevk suyu beni soğutuyor kokusu tadı çok kötü bırak tamamını almayı dışından dondurma yalar gibi bile yalayabilsem kâr çok istiyorum ama yapamıyorum bunun için meyveli kayganlaştırıcı kullansak acaba yine de o kötü tadı alır mıyım
Hassassbirisi canım buradakiler yazmış o su gelince ağzını hemen silecekmişsin öyle bir dene su gelince tükür bari 😃
Kelebeginsesii37 hoşunamı gidiyor zevk suyu ben denedim buradakilerin söylemesi üzerine tadı Demir gibiydi değişik bi yad bıraktı ağzımda. Eşimde dedi özür dilerim birdaha böyle bişey istemem , biraz kötü oldu o ahahejhrbrn
Roselove bizde yapıyoruz sevk suyu tuzlu gibi birşey ama siliyorsun onu devam ediyorsun karşı taraf deliriyor resmen 😊
bittercikolata eşim 69 yapmak istiyor bazen ama ben cok utanıyorum yaa nasıl alisacagim hiç bilmiyorum🙄
Hassassbirisi bende tamamen ağzıma alamıyorum direk migdem bulanıyor öğürüyorum 😅
Kbss Kendine özgüvenli ol yap gitsin. Neden utanacaksın eşin o senin.Yapa yapa yeniceksin utangaçlığını.Eşinden utanma.O sırada sizi kimse izlemiyor sonuçta ikinizin arasında kalacak.Yap bak ilişkiniz renklenecek😋Eşinin o hosnut, şaşkın ve bi okadar zevkten dört köşe olmuş yüz ifadesini görünce evet doğru yoldayım diyceksin ve daha çok salacaksın kendini eşinin kollarına. Bu gece başla ama tamammı tatlım🤗He birde mini tül bi gecelik giy 69 yaparken acayip güzel oluyo benden sana tüyo olsun😉