Yasak_elma teşekkür ederim tavsiyem için deneyeceğim ama tül gecelik konusunda eşim o tarz şeyleri sevmiyro😂
Oral yaparken ?
Kbss Aa sevmeyen erkek varmıymış tül geceliği🙊
Yasak_elma gecelik sevmiyor bacım geceligimi halledecem gel diyor atliyor üstüme😂😂🐣
Kbss parçalasın iste kız.Benim kocamda tanga yırtmasını seviyor😂Giy giyde yırtayım diyor😂😂
Yasak_elma Ayy keşke geceligi parcalasa benim koca beni parçalıyor 😂😂😂😅
Roselove valla hoşuma gidiyor niye bilmiyorum ama djandkakksks sperm olsa direkt öğüre öğüre terk ederim ama ortamı
Roselove biraz ekşi adı gibi tadı hoş değil ama o an da aklıma bile gelmiyor oral yaptıkça daha da gaza geliyorum ahahaha kişiden kişiye değişen bişey canım bu yaptıkça alısırsın
- Düzenlendi
Roselove bende yapamıyordum hiç, nasıl yapıldığını bile bilmiyordum yani görmedim ki 😂 eşim istiyordu ben Bi kere yaklaşmıştım kusmuştum hhahsgsj
Hamileyken benimde canım istedi nedense hormonlar mıdır nedir bende video izledim ya napayım öğrendim nasıl olduğunu baya uzun seviştik sonra temizledim ben boxerıyla kendim temizleyince bi rahat oldum heralde ne bileyim önce öptüm falan sonra biraz kendimi tuta tuta denedim az az ilk seferinde çok ileri gidemedim öyle öyle derken alıştım şu anda da tam derine inince falan midem bulanıyor da tutuyorum kendimi çok mutlu oluyor çünkü bende onun etkilendiğini gördükçe daha bi keyif alıyorum. Zevk suyu gelince de tekrar siliyorum midem kalkmasın diye ama öyle leş bi tadı yok yani zamanla ona da alışırım belki.
Kbss 😂😂😂ay oda güzel kız daha ne istiyorsun😂