Akrep Peki Valla çok özenmiş kıyamadım, pembe olmuştu ayva tatlısı gıda boyası vardı sanırım😂😂 görüntüsü falan çok hoşuma gitmişti sohbet muhabbet derken yemişim 🥲🌸
Peki Akrep ahahah ya pembe olmasını sağlayan kızılcık reçeli nar yaprağı falan da car belki de boyadır tabi afiyet olsun ☺️
Peki Akrep 💚💚sizi tanımıyorum pek burada da vakit geçiremiyorum yoğunluktan vakit geçirdiğim zaman diliminde de buradaki üslubunuzu seviyorum
TombulHatun Akrep ah canm bende bi gün komşu getirdi geri götürdüm dedim abla ziyan olmasn yemiyoruz oda hamileyim korkmuştur demiş 😂😂
Akrep TombulHatun 😂😂😂 onu asla yapamam ya.. Allah razı olsun hep paylaşırız yediğimizi içtiğimizi, geçenlerde kayısıyla bi tatlı yapmış yiyemedim🙈🙈 biraz yöresel yemekler yapıyor ev yemeği çok sevemiyorum bende 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
TombulHatun Peki şimdi Allah için ben de güzel yaprm trileçeyi eşimin köye giderken mutlaka büyük baklava tepsisiyle trileçe yaoar götürürüm 😂
Peki TombulHatun keske seninle komşu olsaydım 😀 büyük bir tepsi yapardın bana 😀bir hafta önce bende yaptım hepsini ben yedim geri zararlı çıkıyorum evde fazla bulunması da tehlikeli bir tabak olacak mis yoksa kilo olarak geri dönecek
TombulHatun Peki ben komşulara dağıtıyorum çok sık yapmam zaten 😂 keşke komşum olsan bak şuan komşum çaya gelecek helva kavurdum 😂😂😂