Polyannacilik Tabiki bizde yaptırmak istiyoruz ama bir anda izin iptal edilirse verdiğimiz para yanar diye korkuyoruz valla

mamacita dehşet begendik çok memnun kaldık valla hatta Instagram’da villa gezegeni var oradan erken rezervasyon yaptırmıştım 6 ay öncesinden 1 haftaligina 4500 lira iki kişi ,. Şimdi tabi bu fiyata bulmak neredeyse imkansız

Polyannacilik şimdi asla bulamam 😔 arkadaşlarımız geçen yaz bize düğün hediyesi olarak tatil ismarlamisti arkadaş grubumuzla gittik o zaman bebeğim 2 aylıktı daha çok rahat ederiz hep uyur dedik, akşamüzeri vardık çeşmeye direk plaja indik anamm oğlum durmadı herkes bize acıyarak bakiyodu aksksjhd ama böyle bi ağlamak yok hemen o gece İzmir’e dönüp oğlumu anneme bıraktım zaten emmiyodu😂 2gun kafa dinleyip döndüm ama İzmir’e gidip geliyoduk😂 yani bebek huysuzsa otel sıkıntı olabilir iyi karar vermek gerek

mamacita yav huysuz gibi bazen çok huylu değişik benim bebek bilemiyorum sıkıntı yaratirmi bı tatil yapmaya değer mi gidince görecez😂