Lagerthaaa Deleted83 patatesle başladım ben ilk 3 gün sonra havuç 3 gün sonra da kabak verdim en sonunda hepsini karıştırıp çorba yaptım çok sevdi 🥰
Deleted83 Lagerthaaa peki haşladıklarına zeytinyağı, labne ya da kendi sütünü sağıp ekliyor muydun bunları da duydum ben ama doğru mu bilemedim
Lagerthaaa TombulHatun bunu denicem teşekkürler biraz fazla kilolu ama benimkinin anne sütü obez yapmaz demişti doktorumuz pazartesi ayrıntılı konuşurum kontrolde inşallah korkarak veriyorum ek gıdayı da
TombulHatun Lagerthaaa en iyi doktorun yönlendirir zaten ama daha ayı küçük olduğu için ek gıdayı da az az vermeni tavsiye ederim ben maşallah yiyen çocuk iyidir
Kirpapatyasii Lagerthaaa ne güzel yememesindense yemesi daha iyi. Veriyorsanız da mesela yarım kâse veriyorsanız onun yarısını verin obezden korkuyorsanız
Lagerthaaa Kirpapatyasii agliyo bacım akşama kadar versem hayır demicek sanki korktum hani kansızlık vs gibi bı rahatsızligimi var ki diye bu surekli yeme isteği olduğu için
Deleted83 Kirpapatyasii ❤️🙏🏻Bende öyle düşünüyorum. Doktor gelişimi çok iyi hatta ayına göre azıcık fazlası var dedi ama obez tarzı bieşy demedi
Lagerthaaa Deleted83 ben sadece kabız olmasın diye bı iki damla zeytinyağı damlattim başka bişey eklemedim çatalla ezdim verdim sebzeleri püre yapmadım alismasin diye güzel de yedi senin minik de yer inşallah 🥰🥰🥰🥰
Lagerthaaa Deleted83 kuzenim bu yollardan geçti bana keşke hep anne sütü aldığı zamanlarda kalsaydik diye dua ediceksin fazla heveslenme dedi 😂 niye bilmiyorum bekliyorum dermiyom acaba diye 😂
Deleted83 Lagerthaaa Her çeşidi beğenmediği için demiştir belki. Bazı bebekler öyle ya alerjisi oluyor ya da sevmiyor. İnşallah biz de demek zorunda kalmayız
Ask_hosmus Lagerthaaa evet, hareketlenince verir kiloyu şuan sürekli oturduğu için ondan kilo alıyo kaç kilo
mamacita Lagerthaaa aşkm kilosu bir tık fazla sanki, dikkatli olmakta fayda var. Biz 6bucuk aylık olduk 9kg şuan. Kilo sınırı ise 10kilo200 gram demişti hemsiremiz
Ask_hosmus Lagerthaaa hmm benim ki 5 aylık 8 buçuk kilo şuan benimki sadece anne sütü ve mama içiyo bana göre normal yaa sağlık ocağına götürdüğünde sor iyi mi kilosu ya da fazlamı diye bana göre normal yani Bi süre sonra çocukların kilosu duruyor zaten
Lagerthaaa Deleted83 Suanlik verdiğim herşeyi yiyo inşallah devam eder böyle bı de dış çıkarıyoruz biz sabır dileyin bana😅