Merhaba güzel insanlar ☺️ Sizlere bir sorum olacaktı. Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum yarın izinliyken bu işi halledebilirsem çok iyi olacak,biraz geç kaldım sormak İçin ama inşallah aranızdan bir bilen,önerisi olan çıkar. Bir de hangi lazer daha iyi olur sizce? Makine ismi,buz lazer vs gibi şeyler ? İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli de oturuyorum.Birkaç kişiye sordum fakat Sultanbeylideki güzellik merkezlerine güvenmemi,yakın semtlere bakmam gerektiğini söylediler,maalesef çevrem pek yok.Bana yakın güzel sonuç veren,şikayeti minimum olan güzellik merkezi arayışındayım yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim ☺️💐

Benim yakınımın çalıştığı yerde soğuk hava Lazer varmış o daha iyi sonuç veriyor Muş bende gitmek istiyorum ama bende karar veremedim hangisi daha iyi diye

Tazeannee ben Alexandrite gittim çok memnunum doğum yaptm ona rağmen sadece genital de bir 2 tane çıktı 4 senedir tamamen bitti. 3 arkadaşım diod a gitti ama bitmedi memnun kalmadı hiç biri

Kadinn laflarımıza dikkat edelim lütfen yoksa üzülerek askıya almak durumun da kalıcaz teşekkürler 🌸

Tazeannee Ten renginiz nedir kıl yapınız? Fiyat aralığınız nedir? İlk önce hangi makinaya gitmeniz gerekiyor ona karar vermelisiniz. Daha sonra merkezleri araştırıp size uygun olanı seçmelisiniz.Sultanbeyli de İpl yapan çok fazla yer var. Aslında her ilçede var

Poyrazinannesi soğuk hava olanlar da seasnları uzatıyor diyenler var aslında az acı açısından iyi olabilir o uygulama

Defnee kumralım tüy rengi üst bacak sarı ama diğer bölgeler siyah.Henüz kafamda oluşturduğum bir fiyat aralığı yok,yprum ve memnuniyet önemli şu anda benim için. Hangi makineye gitmem gerektiğini inanın ben de bilmiyorum hangisi en iyi acaba ? Bir de Sultanbeyli de var demiştiniz,neresi acaba bilginiz var mı?

Tazeannee buz lazer iyidir bence ve ya önce dioda gidib sonra alexander e gide bilirsin ben öyle yapıcam

Tazeannee Size her cihaz uygun aslında . En ucuza gelen diode lazerdir.İnternetten baktığımda diode kullanan sadece vialife estetik diye bir yer gördüm .Bence biraz makina araştırması yapmalısınız

Defnee teşekkür ederim,siz diado mu yaptırdınız acaba ? Memnun kaldınız mı