Tazeannee Ten renginiz nedir kıl yapınız? Fiyat aralığınız nedir? İlk önce hangi makinaya gitmeniz gerekiyor ona karar vermelisiniz. Daha sonra merkezleri araştırıp size uygun olanı seçmelisiniz.Sultanbeyli de İpl yapan çok fazla yer var. Aslında her ilçede var

Poyrazinannesi soğuk hava olanlar da seasnları uzatıyor diyenler var aslında az acı açısından iyi olabilir o uygulama

Defnee kumralım tüy rengi üst bacak sarı ama diğer bölgeler siyah.Henüz kafamda oluşturduğum bir fiyat aralığı yok,yprum ve memnuniyet önemli şu anda benim için. Hangi makineye gitmem gerektiğini inanın ben de bilmiyorum hangisi en iyi acaba ? Bir de Sultanbeyli de var demiştiniz,neresi acaba bilginiz var mı?

Tazeannee buz lazer iyidir bence ve ya önce dioda gidib sonra alexander e gide bilirsin ben öyle yapıcam

Tazeannee Size her cihaz uygun aslında . En ucuza gelen diode lazerdir.İnternetten baktığımda diode kullanan sadece vialife estetik diye bir yer gördüm .Bence biraz makina araştırması yapmalısınız

Defnee teşekkür ederim,siz diado mu yaptırdınız acaba ? Memnun kaldınız mı

Tazeannee diod siyah kalın tüyler için iyidir bende ilk başda diod ile başladım tüylerim inceldiği zaman alexsandırayda başlıcam

Lavinia_ Kusura bakmayın çok soru sordum,diod için kaç seansa gittiniz yani kaç seansta Tüylerde incelme Oldu acaba

Tazeannee 2 ci seansım benim koltuk altım da hiç tüy yok bacağım da çok fazla batik vardı jileten dolayı onlar gitti kolumda çok azalma oldu uzakdan purusuz gözüküyor

Tazeannee önceden başka bir yere gidiyordum meğersem İpl kullanlyolarmış 3 seansda oraya gittim ama orda da killarım inceldi onun da etkisi var sağolsun sonra bir arkadaş Ipl cihaz olduğunu söyledi hemen çıktım o merkezden

Lavinia_ Ay ne güzel,çok hoş bir rahatlık olmalı o pürüzsüzdük hissiyatı. Darısı bana ve isteyen tüm kadınlara ☺️