Lavinia_ Tazeannee diod siyah kalın tüyler için iyidir bende ilk başda diod ile başladım tüylerim inceldiği zaman alexsandırayda başlıcam
Tazeannee Lavinia_ Kusura bakmayın çok soru sordum,diod için kaç seansa gittiniz yani kaç seansta Tüylerde incelme Oldu acaba
Lavinia_ Tazeannee 2 ci seansım benim koltuk altım da hiç tüy yok bacağım da çok fazla batik vardı jileten dolayı onlar gitti kolumda çok azalma oldu uzakdan purusuz gözüküyor
Lavinia_ Tazeannee önceden başka bir yere gidiyordum meğersem İpl kullanlyolarmış 3 seansda oraya gittim ama orda da killarım inceldi onun da etkisi var sağolsun sonra bir arkadaş Ipl cihaz olduğunu söyledi hemen çıktım o merkezden
Tazeannee Lavinia_ Ay ne güzel,çok hoş bir rahatlık olmalı o pürüzsüzdük hissiyatı. Darısı bana ve isteyen tüm kadınlara ☺️
Lavinia_ Tazeannee evet sakın İpl cihaza gitmeyin ağda gibi o ay temiz oluyorsunuz sadece yani bitirmiyor asla
_Miniktirtilinannesi_ Lavinia_ merhaba IPL açılimi nedir öyle oldugunu nasıl anlarız ne dersem cevap almış olurum 🤗
User-123 Tazeannee alexandrite gidiyorum 1 seans 1 kontrol gittim tüylerinde yarı yariya azalma var aslında kıl renginize bağlı alexandrite daha koyu kıllarda iyi sonuç veriyor diod ise sarı tuyluler için siz kıl renginize göre gitmelisiniz
Tazeannee User-123 benim de tüy rengim siyah sizin dediğiniz şekilde de mantıklı,işin içine bir girebilirsem inşallah araştırırım yine inşallah . Çok teşekkür ederim
Defnee Tazeannee Ben beyaz tenliyim alexandrite yaptırıyorum . Ama bitiş için diode düşünüyorum. Kıllar inceldikçe alexandrite görmüyor çünkü
Tazeannee Defnee ben de kumralım tüylerim de siyah muhtemelen bana da o iyi gelir gibi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
Cikolatalipankekk Tazeannee alex kalın tuylerde etkili diot ince diye biliyorum .. ben once alex yaptirdim birkac seans tüyler incelince diot yaptırdım.. bebegim 2 aylik biraz büyüsün devam etmek istiyorum
Tazeannee Cikolatalipankekk Evet ben de böyle çok duydum.Parça parça oluyor mu acaba ? Ara verdiniz sanırım