Tazeannee diod siyah kalın tüyler için iyidir bende ilk başda diod ile başladım tüylerim inceldiği zaman alexsandırayda başlıcam

Lavinia_ Kusura bakmayın çok soru sordum,diod için kaç seansa gittiniz yani kaç seansta Tüylerde incelme Oldu acaba

Tazeannee 2 ci seansım benim koltuk altım da hiç tüy yok bacağım da çok fazla batik vardı jileten dolayı onlar gitti kolumda çok azalma oldu uzakdan purusuz gözüküyor

Tazeannee önceden başka bir yere gidiyordum meğersem İpl kullanlyolarmış 3 seansda oraya gittim ama orda da killarım inceldi onun da etkisi var sağolsun sonra bir arkadaş Ipl cihaz olduğunu söyledi hemen çıktım o merkezden

Lavinia_ Ay ne güzel,çok hoş bir rahatlık olmalı o pürüzsüzdük hissiyatı. Darısı bana ve isteyen tüm kadınlara ☺️

Tazeannee alexandrite gidiyorum 1 seans 1 kontrol gittim tüylerinde yarı yariya azalma var aslında kıl renginize bağlı alexandrite daha koyu kıllarda iyi sonuç veriyor diod ise sarı tuyluler için siz kıl renginize göre gitmelisiniz

Tazeannee Ben beyaz tenliyim alexandrite yaptırıyorum . Ama bitiş için diode düşünüyorum. Kıllar inceldikçe alexandrite görmüyor çünkü

Defnee ben de kumralım tüylerim de siyah muhtemelen bana da o iyi gelir gibi düşünüyorum. Çok teşekkür ederim

User-123 benim de tüy rengim siyah sizin dediğiniz şekilde de mantıklı,işin içine bir girebilirsem inşallah araştırırım yine inşallah . Çok teşekkür ederim

Tazeannee alex kalın tuylerde etkili diot ince diye biliyorum .. ben once alex yaptirdim birkac seans tüyler incelince diot yaptırdım.. bebegim 2 aylik biraz büyüsün devam etmek istiyorum