Cikolatalipankekk Evet ben de böyle çok duydum.Parça parça oluyor mu acaba ? Ara verdiniz sanırım
Lazer epilasyon
Tazeannee evet 5-6 seans gitmiştim hamile kalınca bıraktım ama çok faydasını gördüm yok denecek kadar azaldilar sadece genital bölge tekrar çoğaldı hormonlar heralde☺ bebis 6 aylik olduktan sonra devam etmeyi düşünüyorum
Cikolatalipankekk 5-6 seans dediğiniz 5-6 ay mı oluyor acaba ? Yani her ay 1 seans mı görüyoruz ?
Lavinia_ merhaba IPL açılimi nedir öyle oldugunu nasıl anlarız ne dersem cevap almış olurum 🤗
_Miniktirtilinannesi_ Merhabalar 🌸 İpl cihazlar da maalesef ki sonuç alamasın anlamak da salın üzme da çok kolay size çimdi resim atıcam farkı zaten anlarsınız ☺️
ipeksi çok teşekkür ederim ☺️🙏
Tazeannee yani bir ay sonraya randevu veriyorlar ama benim bir ay sonra kıl kökleri tam çıkmıyordu ben hepsi çıksın diye iki ay felan bekliyordum anca geliyordu
Tazeannee kendinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biri diye düşünüyorum 💁♀️💁♀️
Cikolatalipankekk Yaa ne güzel 2 ay tüylerin çıkmadığını duymak bile çok cezbedici inşallah adetim bitsin ilk iş gidip bir yerde başlamak olacak
TombulHatun merhaba lazer hakkında araştırma yapıyorum da Aleksanderite lazere gittiğinizi yazmışsınız adını hatırlıyor musunuz cihazın
aslan63 cihazın adı Alexanderite
- Düzenlendi
Tazeannee 12 sean diode aldım Bu ıpl olanlardan degil bildigin kare başlıklı diode lazer ve dogum yaptım ettim kıllar şuan tam gaz devam eskiye göre seyrekler azlar ama hala jilet veya agda yapıyorum bu sebeple bende uzun arayış sonucu ve burdaki arkadaşlara danışarak bi doktor buldum Soprano pilatinum ve Alexandirte Cynosure elite var klinikte seanlar biraz pahalı ama bugün ilk seansıma girdigim için farkları yazıyorum ben Arise gitmiştim önceden Diode lazer ve benim komple kol kolaltı bacak hepsi 25 dkk da bitiyordu giyinme soyunma dahil bugün bacagıma sopranoyla yaptılar ve tam 40 dkk sürdü resmen ince ince detay detay yaptı yapan kişide hemşire genital kolaltı ve yüzüme de Hem alex olan hem ND yag olan makineyle yaptılar ve aynı şekilde ince ince detaylı bildigin ışık yaklaştırıp detaylı bakıp tekrar atışa geçti kadın dedim ki ben diger gittigimyerde ne yaptırıyormuşum kargo tulumba resmen bacagımı tam yapmadıgını düşünüyordum önceki lazer de kıza demeye korkuyordum abla sanki şurayı unuttun yapmadın vs demeye bu gittigim yerde kadın bana soruyor içine sinmeyen yaptırmak istedigin başka yer kaldımı canım diye gerçekten bugün ki seans paramı sonuna kadar hakettiker resmen bir saati geçti komple yapılan yerler ve içime sinerek gittim çünkü hem makinalar hem tavırlar yapan kişinin yapma şekli bunlar çok önemli demem o ki benim şahsi tecrüm bi yıllık seans vaktimi ve 3 bini çöpe attım şuan yeni yerde başladım ama bu başladıgım yerde ki makinalar en üst düzey olanlar oldugu için eger burdan da sonuç alamazsam en azından şunu dicem bunun ötesi yok makina olarak demekki benim vücudumda var sıkıntı bence paranızı denk getirin iyi yere gidin gerekirse kısım kısım gidin mesela bacak ve genitale gidin onlar bitmeye yakın diger bölgelere başlarsınız ve maddi anlamda sıkmaz sizi
Buzlazer.com sitesinden bakın bulundugunuz şehirde nerde var
Ve Alexandirte Cynosure elite ye bakın hangi klinikte var diye bu iki makina
- Düzenlendi
aslan63 ben cevaplayayım genel olarak alexte iki marka var candela ve Cynosure elite bu seneye kadar genelde candele popülerdi ve sık duydugum isimdi hep ama bu sene Cynosure elite kendini geliştirdi ve tam kapsamlı çıkarttı yotubeda dan ve normalden bi araştırın derim cynosure olanın elite olanı ama sadece cynosure yazan eski sürüm kalıyor bi bakın bunlara