Parvana ne kadar güzel okumuş bir aile 🌹
Sizede soruyorum 2 yas sendromunu yasadınız mı
Parvana ne kadar güzel okumuş bir aile 🌹
Sizede soruyorum 2 yas sendromunu yasadınız mı
Birmelekannesii inşallah hasretine kavusursun cnm gurbetlik zordur Allah yardımcın olsun 🤲
2bebelianakurt 23 yaşındayım, Hataylıyım. Bir oğlum var 5 buçuk aylık maviş bir beyefendi. 19 yaşında eşimle tanışıp 21 yaşımın ilk ayları evlendik. 3 ay sonra da oğluma hamile kaldım. Evlilik yıl dönümümüzde de doğum yaptım daha sonra farkettim bu tesadüfü😅 Çok şükür çok mutluyum.🥰
Şu an oğluşumla tek yaşıyoruz. (Beni bazı postlarda görenler bilir bu aralar eşimin yanımda olmamasından çok yakınıyorum.😅)
Liseden sonra istediğim bölüm gelmeyince ve o sırada eşimle tanışınca okula devam etmedim.
Uyumayı pek sevmem zaman kaybı gibi geliyor bana yani yeteri kadar dinlendiysem sıkıntı yok😂
En nefret ettiğim şey eşimin yanımda olmaması🤧
En sevdiğim şey eşimin yanımda olması😂
2bebelianakurt Zor olmazmıı 🥺
Sağol canım ❤️
Birmelekannesii yaaa kıyamam Allah canlarını sağ etsin cnm üzülme 😔
2bebelianakurt Alıştım canım eskisi gibi değilim artık ama insanın aklına gelince özlem basıyor direk sadece 😃
Capkinkedi esin nerde cnm Allah bagıslasın evladını 🥰nasıl gidiyor bebekle hayat neler yapıyorsunuz bizde 4 bucuk aylık olduk sünnet olucaz 16 sında siz oldunuz mu kilo alımı nasıl cnm neyle besleniyor ek gıda basladınız mı
Birmelekannesii kavusmakta nasip olsun cnm haklısın herşeye alışıyor insan
2bebelianakurt Uzun zamandır işi gereği yurtdışında🥰 çok teşekkür ederim 🥰 çok zor tek başıma olduğum için aşırı zorlanıyorum 😥 diş çıkarma döneminde olduğumuz için daha da zor🤦🏻♀️ 45 günlükken sünnet ettirdim keşke daha erken ettirseydik diye düşündüm hatta. Çünkü küçük anlamaz diyoruz ama gerçekten fazlasıyla hissediyor😥. Kilo alımı gayet iyiydi ama diş çıkardığı için bir haftadır ateşlenip duruyor o yüzden biraz kilo verdi ama şu an iyi çok şükür. Ve evet tadımlara 4.5 aylıkken başlamıştım şu an yavaş yavaş porsyonları arttırıyorum🥰
Capkinkedi ayyy masallah pasaya erkek bile olmus rabbim mezun oldugu günleri göstersin inşallah 🥰biz daha baslamadım 24 ünde kontrole gidince belki baslarız dedi doktor tam 5 aylık olmus olcak kilo alımı iyiydi fakat 4.ay hiç almadı hasta olmustu antibiyotik kullandık ishal oldu sanırım o yüzden diye düşünüyorum
2bebelianakurt bende 22 yaşındayım 4 sene bitti 5 sene oldu evleneli ist . Yaşıyorum 7 aylık bi kızım var severek evlendik benimde en sevmediğim şey yalan öyle işte
2bebelianakurt Amin inşallah 🙏😍 sağlığı yerine gelsin de eskisinden daha da kilo alır inşallah 🥰🙏 biz de aynı durumdayız yeni yeni iyileşiyor
Capkinkedi sizede cok gecmiş olsun bida hastalık gelmesin inşallah insan kıyamıyor
alonedark ne kadar güzel baya gezdikten sonra bebek yapmıssınız
2bebelianakurt Amin🙏 inşallah 🥰
2bebelianakurt yok canım 2. Senemde hamile kalmıştm ama o kürtajla son buldu bidaha ki sene tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 7 aylık 🙏
2bebelianakurt 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 buçuk aylık tatlı mı tatlı maviş gözlü bir kızım var☺️ Almanyada doğdum büyüdüm okudum evlendiğimden beri istanbuldayım burada da bir iş hayatım oldu sonra hamile kaldım ve bıraktım☺️2-3 aya almanyaya taşınacağız allah nasip ederse kızımızın geleceği için🙏🏻
alonedark ne güzel masallah cnm
Morvyy en güzeli cnm kaç kurtulun valla nasıl gitceksiniz sen oranın vatandaşı oldugun için mi bizde istiyoruz ama artık zor diyolar