Parvana ne kadar güzel okumuş bir aile 🌹

Sizede soruyorum 2 yas sendromunu yasadınız mı

2bebelianakurt 23 yaşındayım, Hataylıyım. Bir oğlum var 5 buçuk aylık maviş bir beyefendi. 19 yaşında eşimle tanışıp 21 yaşımın ilk ayları evlendik. 3 ay sonra da oğluma hamile kaldım. Evlilik yıl dönümümüzde de doğum yaptım daha sonra farkettim bu tesadüfü😅 Çok şükür çok mutluyum.🥰
Şu an oğluşumla tek yaşıyoruz. (Beni bazı postlarda görenler bilir bu aralar eşimin yanımda olmamasından çok yakınıyorum.😅)
Liseden sonra istediğim bölüm gelmeyince ve o sırada eşimle tanışınca okula devam etmedim.
Uyumayı pek sevmem zaman kaybı gibi geliyor bana yani yeteri kadar dinlendiysem sıkıntı yok😂

En nefret ettiğim şey eşimin yanımda olmaması🤧
En sevdiğim şey eşimin yanımda olması😂

Capkinkedi esin nerde cnm Allah bagıslasın evladını 🥰nasıl gidiyor bebekle hayat neler yapıyorsunuz bizde 4 bucuk aylık olduk sünnet olucaz 16 sında siz oldunuz mu kilo alımı nasıl cnm neyle besleniyor ek gıda basladınız mı

2bebelianakurt Uzun zamandır işi gereği yurtdışında🥰 çok teşekkür ederim 🥰 çok zor tek başıma olduğum için aşırı zorlanıyorum 😥 diş çıkarma döneminde olduğumuz için daha da zor🤦🏻‍♀️ 45 günlükken sünnet ettirdim keşke daha erken ettirseydik diye düşündüm hatta. Çünkü küçük anlamaz diyoruz ama gerçekten fazlasıyla hissediyor😥. Kilo alımı gayet iyiydi ama diş çıkardığı için bir haftadır ateşlenip duruyor o yüzden biraz kilo verdi ama şu an iyi çok şükür. Ve evet tadımlara 4.5 aylıkken başlamıştım şu an yavaş yavaş porsyonları arttırıyorum🥰

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Capkinkedi ayyy masallah pasaya erkek bile olmus rabbim mezun oldugu günleri göstersin inşallah 🥰biz daha baslamadım 24 ünde kontrole gidince belki baslarız dedi doktor tam 5 aylık olmus olcak kilo alımı iyiydi fakat 4.ay hiç almadı hasta olmustu antibiyotik kullandık ishal oldu sanırım o yüzden diye düşünüyorum

2bebelianakurt bende 22 yaşındayım 4 sene bitti 5 sene oldu evleneli ist . Yaşıyorum 7 aylık bi kızım var severek evlendik benimde en sevmediğim şey yalan öyle işte

2bebelianakurt yok canım 2. Senemde hamile kalmıştm ama o kürtajla son buldu bidaha ki sene tekrar hamile kaldım çok şükür şuan 7 aylık 🙏

2bebelianakurt 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 4 buçuk aylık tatlı mı tatlı maviş gözlü bir kızım var☺️ Almanyada doğdum büyüdüm okudum evlendiğimden beri istanbuldayım burada da bir iş hayatım oldu sonra hamile kaldım ve bıraktım☺️2-3 aya almanyaya taşınacağız allah nasip ederse kızımızın geleceği için🙏🏻

Morvyy en güzeli cnm kaç kurtulun valla nasıl gitceksiniz sen oranın vatandaşı oldugun için mi bizde istiyoruz ama artık zor diyolar