2bebelianakurt 23 yaşındayım 17 aylık bir kızım var çok şükür 🤲❤️ bizde severek 21 yaşında evlendik. Eşimle 17 yaşımda tanıştım. Konya’da oturuyorum.
🌸 En hasret olduğum ailem ❤️
🌸 En nefret ettiğim yalan, iki yüzlü arkadan vuran insanlar✔️
Kısa biyografiniz 🥰💐
2bebelianakurt 1 aydır cekiyorum yani 23 aylıkken başladı
Bal_kizin_annesi oooo bizimde baslar desene 😔
Minik1anne1 ailene kavusmak dileğiyle cnm benim hasretlik zordur 😔
2bebelianakurt meraba 21 yaşındayım dıştan saf gibi gözüken cin gibi bir kadınım 3 yaşında bir kızım var 4 aylık hamileyim genelde küçük şeylerden mutlu olmayı bilirim benim için sevdiğim insanlar çok önemlidir kimseyle paylaşamam çok cimriyim bu konuda
Olmayanbiri oyy cnm benim sağ salim kabus yavruna Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inşallah
2bebelianakurt Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰
2bebelianakurt merhabalarr 24 yaşındayım bende. Sinopluyum. Eşimde buralı. 2013 yılından beri beraberdik eşimle. 2018 de de evlendik çok şükür. Çook zor oldu ama basardık😊 13 aylık dünyaa tatlısıı poğça yanaklıı tatlı mı tatlı bi o kadarda yaramaz bi oğluşum var 🤭 yaramaz diyorum çunku yerindr 1 dk duramıyor ya. Geceleri de duzgun uyumazz. 1 yildir hasretim vallahi uykuyaa. Deliksiizz günlercee uyumak istiyoruummm. Sevdigim seylerden bahsedeyim. Yemek yaparken mutlu oluyorum mesela gezerken alisveris yaparken falan . Sonra ımmm yalanı hiiç sevmem kendini begenmis bencil insanları da. O şekilde işte 🥰
mkblgrlyn erkek cocukları 2 kat saga fazla sımarık oluyor herhalde
2bebelianakurt ay bilmiyorum vallahi hep mızmîz ya. Istedigi olucak illa
2bebelianakurt saol canım benim🌸
2bebelianakurt 4ay sonra 23 yasindayim eşimle 2016 eylül ayında görücü usulü tanıştık ama ilk görüşte aşk oldu bizimkisi 😍 2017 ekimde evlendik 2021 ağustosta da kara gözlü boncuk oğlumuzu kucagimiza aldık eşim gemi gözetimcisi ben ise Kuaför bebişime hamile kalana kadar ve saglisağlığım yerinde olduğu sürece hep çalıştım ama bebişime hamile kalinca (tüpbebek) işi bırakmak zorunda kaldım allahım nasip ederse seneye bu zamanlar kendi yerimi acacagim
-
mkblgrlyn bizim kide aglamaz öyle ama inattır biraz
Kbss ömrü uzun olsun inşallah rabbim size bagıslasın paşayı 😊🌹
2bebelianakurt teşekkür ederim canım benim
2bebelianakurt sizin evlatlarimizin da ömrü uzun olsun inşallah 😊
2bebelianakurt merhaba canım yaşıtız ama ben bekarım 5 yıllık çok güzel bi ilişkim var, şartlar elverdiğinde evleneceğiz inşallah🌸 ünide tanıştık arkadaşça konuşmayla başladı her şey☺️
Jalebibaby1 yaaa en güzel zamanlar hep konusun uzun süren bosver evliliği 😂
2bebelianakurt ahahahaha ben onunla bir ömür böyle konuşurum amaa yetmiyor işte aynı şehirde de olmayınca çok özlüyor insan… kaldı ki biz üniversite zamanı bile her gün birlikte olmamıza rağmen asla bıkmıyorduk 1 gün bile görüşemesek zor geliyordu özlüyorduk☺️
- Düzenlendi
Jalebibaby1 işte sevgiliyken öyle oluyor 😂bizde sabah 6 da bulusur 8 de işe giderdik sırf 2 saat için uykusuz kalmaya deger derdik smdi cocuklar uyusun da uyuyalım diye bakıyoz 😂😂😂ne o beni görüyor ne ben onu 😂😂😂😂