• Muhabbet
  • Eşinize mi düşkünsünüz çocuğunuza mı ?

Zeynoke evlat tabiki çok başka önce o ama eşim olmamada olmaz bazen düşünüyorumda rabbim başımdan ikisini eksik etmesin inşallah 🙏🏻🌸🌸

Canoo aboo bu dediğini ben kocama soylesem seni ailemden sonra tutuyorum desem hem beni bosar hem hüngür hüngür ağlar😂😂😂

Zeynoke eşime belli etmesem de tabiki kızim hayatımın tam merkezi . 😂❤️ Ne olur ne olmaz bilinmez ama eşten vazgeçilir de evlattan asla

Zeynoke Oğlum benim herşeyim❤️ Kendi canımdan kıymetlimm, Eşim de biliyor bazen kıskanıyoo önceliğin hep oğlumuz diyo😃 Anne olmak bunu gerektirir benceee ❤️
    Beşiğine gidip öpesim geldiii şimdiiiiii 😃

Zeynoke tabiki oğlum ❤️ eşime Bi kez sormuştum 1 2 sene oldu galiba önceliğim sensin sonra oğlum demişti neden dediğimde sen olmasaydın o da olmazdı dedi. Kızmıştım önceliğimiz oğlumuz olacak diye şimdi sorsam oğlum der belki de😅

Zeynoke asla es kim oluyo evlat varken o il oglu buda benim oglum aslanım kurban oldugum 😍😍

Zeynoke benim için çocuğum tabii ki, eşim ise benim olduğumu söylüyo😅 annelik ve babalığın farkı işte😂

Zeynoke tabiki çocuklarıma eşimede düşkünüm.Boşuna dememişler önce can sonra Canan eşimde öyle çocuklarına daha düşkündür🤣

Zeynoke bnde ogluma ölür biterim. Öl anne dese ölürüm. İyiki dogurmusum verene kurban😍