Çocuk ne zaman isdediž?
Çocuk istemiyorsan korunman lazım. Yoksa her an bı sürprize hazır ol. Biz iki sene sonra istedik çok şükür ilk ayda hamile kaldım
Allllsiyi 2.5 sene sonra istedik,korunmadığımız ay hamile kalmıştım 😌
Allllsiyi biz 2,5 yıllık evliyiz bana kalırsa böyle 2-3 sene daha dururum , eşim biraz istiyor gibi de istemiyor gibi de ama bakalım keyfimiz ne zaman yeterse 😂 siz de istemiyorsanız korunun yoksa her an bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz
Evlendikten 4 ay sonra istedik korunmayı bıraktık 7 aylık evliyken hamile kaldım düşük yaptım 1 ay ilişki yasamak istemedim diger ay korunmasız yasadık tekrar hamile kaldım yani 9 aylık evliydim
Evlenmeden önce süpriz oldu 🙃
Allllsiyi Bir buçuk senedir evliyim. Benim yaşım biraz büyük olduğu iÇin evliliğimizin sekizinci ayında hamile kaldım. Niyetim beş altı ay beklemekti. Sekizinci ayda oldu çok şükür. Yaşınız küçükse bekleyebilirsiniz iki sene kadar.
TombulHatun ayyy 1,5 yıllık evliyim bizde bir iki ay önce korunmayı bıraktık öyle çat diye oluyomu çocuk ya 😳 cahilliğime verin bilmiyorum 🤷♀️
Dip_not oluyormuş bizde deneyimleyince öğrendik hatta ben o kadar çabuk olacağını beklemiyodm belirtide olmayınca 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 😂😂😂
TombulHatun ben şok 😳 ben iptal 😯… dikkat etmek lazım ya böyle şeylere hayırlısı bakak görek 😂😂😂
[silindi]
Evliliğimin ilk günlerinde hamile kaldım 😃 doğum kontrol hapı kullanırken hemde 😅
Zaten eşimle evlenmeden önce 3 sene gezdik tozduk , herşeyi doyasıya yaşamıştık 🤩
Normal şartlarda 1 yıl kadar korunmayı planlıyordum.
Dip_not evet mesela şuan korunurken hamile kalacağım diye aklım çıkıyor 😂
[silindi] hapı ne zaman kullanmaya başlamıştınız
[silindi]
TombulHatun bir ay önce başlamıştım 🙄
[silindi] aaa bende öyle evlenmeden 1 ay önce başlamıştm 6 ay kadar hapla korundum aşırı kilo alınca bıraktm nasip böyleymiş demekki bekleyememiş hemen gelmek istemiş sizinki 😂
[silindi]
TombulHatun valla kader işte gelecekmiş dediğiniz gibi 😂 korkmuştum hamile olduğumu bilmeden de hap kullanmaya devam etmiştim bi süre Ama şükür sorun olmadı 😥