Ariel Allllsiyi korunmuyorsanız tabiki gebelik olma ihtimali yüksek 🙃 tam 2.ayımda ilk ilişkide😅 hamile kaldım. sonrakilerde korunduk tabi ama 1 ay sonra şaşkınlıkla kalakaldım 😂
Dip_not TombulHatun ayyy 1,5 yıllık evliyim bizde bir iki ay önce korunmayı bıraktık öyle çat diye oluyomu çocuk ya 😳 cahilliğime verin bilmiyorum 🤷♀️
TombulHatun Dip_not oluyormuş bizde deneyimleyince öğrendik hatta ben o kadar çabuk olacağını beklemiyodm belirtide olmayınca 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 😂😂😂
Dip_not TombulHatun ben şok 😳 ben iptal 😯… dikkat etmek lazım ya böyle şeylere hayırlısı bakak görek 😂😂😂
[silindi] Evliliğimin ilk günlerinde hamile kaldım 😃 doğum kontrol hapı kullanırken hemde 😅 Zaten eşimle evlenmeden önce 3 sene gezdik tozduk , herşeyi doyasıya yaşamıştık 🤩 Normal şartlarda 1 yıl kadar korunmayı planlıyordum.
TombulHatun [silindi] aaa bende öyle evlenmeden 1 ay önce başlamıştm 6 ay kadar hapla korundum aşırı kilo alınca bıraktm nasip böyleymiş demekki bekleyememiş hemen gelmek istemiş sizinki 😂
[silindi] TombulHatun valla kader işte gelecekmiş dediğiniz gibi 😂 korkmuştum hamile olduğumu bilmeden de hap kullanmaya devam etmiştim bi süre Ama şükür sorun olmadı 😥