[silindi] Yani dediğim gibi çok ihtiyaç olmuyorsa pekte gerek yok gibi. Çünkü almakla bitmiyor durduğu yerde bile dünya kadar masrafı oluyor 🙄

[silindi] 😂 ama kuzum şuan en boş araba bile 200 den aşağı değil, hani alacak durum olsa bile biraz boş masraf oluyor . Satış az olduğu için yurtdışından araba az geliyor zaten, onlarıda aşırı aşırı paraya satıyorlar.

[silindi] aynen öyle daha fazla kar edersin hatta şöyle düşün arabayı çocuğun için aldığını düşün sonuçta boşu boşuna durmucak köşe de para kullanılacak Bi para hatta artar bile

Kuzum bence aldır. Piyasa çok kötüye gidiyor. Almak istediğin zaman da alamazsın. Ben iyiki arabayı 2016 da almışım diyorum. Suan baya karlıyım. Yani çocuğunun geleceği için arabayi satıp karda yapabilirsin. Daha iyi olur senin için araba gittikçe zamlanan bir araç. Eğer imkanınız varsa aldırmani tercih ederim. Aldığın fiyatın üstüne satarsın zamlara göre o karlı fiyat haliyle de çocuğun bankasına koyarsın. Yine de sen bilirsin 😊

• [silindi]

Akrep evet gerçekten öyle 😅 150-200 bin arası bakıyoruz bizde . Bakalım biraz daha düşüneyim ama eşim artık karar ver diyor 😂 doğum yapalı 1 ayı geçti hala düşünüyorum alsam mı almasam mı diye 🙄😂

• [silindi]

Ask_hosmus böyle deyince mantıklı gelmeye başladı ya . En iyisi aldırmak sanırım . Diğer türlü 200 bin mesela hiç artmayacak altına vs yatırmadığın sürece . Altına dolara da güven olmuyor bi anda düşebiliyor . Ama araba öyle olmaz . Evet çok mantıklı

• [silindi]

Bsrkaya evet evet aldırmak daha doğru gelmeye başladı . Bu yönden bakmak aklıma gelmemişti 🤷🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim ☺️

[silindi] fırsat bu fırsat al bence. Artık düşmez yani anca artar. Ki arkadaşın dediği gibide buda bir yatırım. Bizim 300 milyara aldığımız araba şuan 1 milyondan fazla oldu .. öyle düşün

[silindi] bencede en güzel yatırım ya araba ya altın zaten bundan 2 yıl sonra alıcağın araba kim bilir ne kadar olucak

[silindi] Ben aldırırdım ki aldıracağım çünkü oda bir yatırım bana göre. 😊

[silindi] araba alınca paranız bitmiş olmuyorki istediğiniz zaman satarsının para kaybetmezsiniz daha da artar fiyatı.

• [silindi]

Akrep maşallah baya artmış durduğu yerde 🤩 evet kararımı verdim araba alacağım çok teşekkür ederim 😍

• [silindi]

Ask_hosmus doğru söylüyorsunuz araba almak mantıklı şuan 😊

[silindi] rica ederim canım hayırlı bereketli olsun inşallah ❤️

[silindi] kesinlikle çocuğumun geleceği için birikim yapardim. Mesela cumhuriyet alırdım o parayla hic zararı olmaz

Akrep arabanız hangisi merak ettimde iyi kar yapmış maşallah

[silindi] kesinlikle araba almalısın paranın durduğu yerde değeri düşücek şuanın 200 bin lirası 5 sene sonra çok az gelecek pişman olacaksın allah korusun çocuğuna bişey olursa eşini beklemeden sen götürebilirsin yada dışarı çıktığında çocukla zor oluyor en iyisi araba gerçekten

Ben olsam araba aldırırdım. Para olarak dursa hem çabuk harcanır hem de artık değeri düşüyor zaten 🤷‍♀️

[silindi] Arabayı yatırım amaçlı almanızı tavsiye ederim.Aynı sene içinde bana altın yapıldı eşim araba aldı. Bu yıl itibarıyla söyleyeyim ben %100 kârdaysam o %200 kârdaydı. 4 yıl önce 110 bine aldığı aracı geçen hafta 375binden sattı. Araç fiyatları her yıl artıyor..

[silindi] ne güzel bir düşünce 😍😏 bence de alın bir nevi yatırım gibi araba da fiyatları zamlanlıyor ve çok ihtiyacı duyuluyor cidden arabaya