alonedark Kızlar ilişkide en uçuk fanteziniz ne ? Ben birlik oturuyorum o yüzden 4 5 senedir hiç salonda koltukta seks yapamadım bi ara evde kimse yokken yapacaktık biri gelir diye odaya gitmek istedi eşim uçuk olmasa bile benim ki bu .
Unlucky alonedark dirty talk en uçuk bu benim için çünkü eşim konusmuyor asla yada çok masumane konuşuyor 🤣
Artiksusun Bı keresinde dağda ormanda yapmıştık 3 yıl geçti üstünden hala tadı damağımda yeminle. Araba da güzel bir alternatif yağmurlu günde özellikle, sahile çekeceksin 👌 duşta fena sayılmaz 🔥
alonedark Artiksusun duşta denemek istiyorum hatta eşime banyo yaparken söylüyorum duşakabin olduğu için rahat olmazmış ve günah diyor .
Artiksusun alonedark günah olduğu konusunu ilk kez duyuyorum 😌 ben ne zaman duşa girsem kedi gibi arkamdan gelir 😂
bayangamzelili alonedark nasıl rahat olmuyor bizimde duşa kabin sürekli yapıyoruz suyu açıp yapmak harika köpük köpük tavsiye ederim
[silindi] Eşim çiftliğimize ev yaptırdı o zaman ilk orda yapmıştık mum ışığında çok hoşumuza gitmişti 😍 arabayı ormanlık alana çekmişti orda da heyecanlı olmuştu . Duşta da güzel oluyor ama pozisyon sıkıntı bi de ayaklar kayıyor falan biraz zor oluyor bence 🤷🏻♀️
bugsbunnyy [silindi] ya afedersiniz de biraz açık konuşacağım duşta biz denedik girmedi kaç sefer denedik olmadı neden
[silindi] bugsbunnyy evet işte duşta çok zor oluyor 😅 bi tek ayakta eğilerek oluyor onda da zor giriyor dediğiniz gibi . Bizde bi kaç kez yaptık ama zorlandık artık yapmıyoruz duşta 😃
_Miniktirtilinannesi_ Unlucky 3 yıllık evliyiz bnde çok istiyordum eşimin argo konuşmasini aslında ikimizde yapabilirdik çok utanıyorduk şöyle bir çözümle artık ikimizde çok rahatız on sevişmede vs hiç konusmuyrz ta ki boşalmaya yakın kafalar hafiften uçuşa geçince ben ilk hamleyi yapıyorum ki hoşuna gitsin karşılık versin ki oda hafiften gittigi için rahatça karşılık veriyr sizde sessizce başlayın boşalmaya yakın konuşun teşvik edin ise yarayacagina eminim çünkü birgün ilk önce ben rahatlamıştım o his gidince eşim konusmami istedi ama yapamadım halbuki rahatlamadan önce gayet ikimizde konusuyrduk deneyin mutlaka dediklerimi
Unlucky alonedark o kadar çok denedim ki olmuyor yapmıyor. Konuş diyorum çok masum şeyler söylüyor ben onun bı tık ötesinde söylüyorum hep, hicde susmam ama adamı açamadım gitti. O konusamayinca bende açık şeyler söyleyemiyorum. Normalde de öyle küfürlü falan konuşan biri değildir yani arkadaş ortamında falan da duymadım hiç o yüzden mi bilmiyorum ama sanırım hiç aşamıycaz bu konuyu
Patateskizartmasi7 Benim en uçuk yapmak istediğim birsey yok çünkü en uçuk olacak her şeyi her yerde her pozisyonda denedik 🙃 biraz deli bir çiftiz 🙂
alonedark Akrep açık alanda bende isterim ama zaten artık öğrendin sen benim durumumu yatakta olsada razıyım ahaha 🤣