• Cinsellik
  • İlişkide en uçuk ne yapmak istersiniz ?

Bı keresinde dağda ormanda yapmıştık 3 yıl geçti üstünden hala tadı damağımda yeminle. Araba da güzel bir alternatif yağmurlu günde özellikle, sahile çekeceksin 👌 duşta fena sayılmaz 🔥

Artiksusun evet normalde günah canım duşta, tuvallette ses çıkarmak günah .

• Pep bunu beğendi.
    • [silindi]

Eşim çiftliğimize ev yaptırdı o zaman ilk orda yapmıştık mum ışığında çok hoşumuza gitmişti 😍 arabayı ormanlık alana çekmişti orda da heyecanlı olmuştu . Duşta da güzel oluyor ama pozisyon sıkıntı bi de ayaklar kayıyor falan biraz zor oluyor bence 🤷🏻‍♀️

[silindi] ya afedersiniz de biraz açık konuşacağım duşta biz denedik girmedi kaç sefer denedik olmadı neden

• [silindi]

bugsbunnyy evet işte duşta çok zor oluyor 😅 bi tek ayakta eğilerek oluyor onda da zor giriyor dediğiniz gibi . Bizde bi kaç kez yaptık ama zorlandık artık yapmıyoruz duşta 😃

• Pep bunu yanıtladı.
        • Pep bunu beğendi.

Benim en uçuk yapmak istediğim birsey yok çünkü en uçuk olacak her şeyi her yerde her pozisyonda denedik 🙃 biraz deli bir çiftiz 🙂

alonedark o kadar çok denedim ki olmuyor yapmıyor. Konuş diyorum çok masum şeyler söylüyor ben onun bı tık ötesinde söylüyorum hep, hicde susmam ama adamı açamadım gitti. O konusamayinca bende açık şeyler söyleyemiyorum. Normalde de öyle küfürlü falan konuşan biri değildir yani arkadaş ortamında falan da duymadım hiç o yüzden mi bilmiyorum ama sanırım hiç aşamıycaz bu konuyu