• Cinsellik
  • İlişkide en uçuk ne yapmak istersiniz ?

Benim en uçuk yapmak istediğim birsey yok çünkü en uçuk olacak her şeyi her yerde her pozisyonda denedik 🙃 biraz deli bir çiftiz 🙂

alonedark o kadar çok denedim ki olmuyor yapmıyor. Konuş diyorum çok masum şeyler söylüyor ben onun bı tık ötesinde söylüyorum hep, hicde susmam ama adamı açamadım gitti. O konusamayinca bende açık şeyler söyleyemiyorum. Normalde de öyle küfürlü falan konuşan biri değildir yani arkadaş ortamında falan da duymadım hiç o yüzden mi bilmiyorum ama sanırım hiç aşamıycaz bu konuyu

bugsbunnyy çünkü su aktığı için ıslaklık gidebiliyor. Su tutmayın o şekilde olur

• Pep bunu beğendi.

alonedark en uçuğunu yazamamda, daha normali olarak public sex denemek isterdim. Soyunma kabini bar wcsi falanda denemek istiyorum😅

alonedark araba, orman, mutfak tezgahı, masa istiyorum ama bebeden onlara fırsat kalmıyor 😂

Akrep açık alanda bende isterim ama zaten artık öğrendin sen benim durumumu yatakta olsada razıyım ahaha 🤣

Unlucky bence ikna edebilirsin konuşmayı o iş olmadan önce söyle ona konuşmanı istiyorum ben öyle zevk alıyorum gibisinden

KirmiziOjeli güzel fantezi genelde açık alan çoğu kadın yapmak istiyor anladığm kadarıyla

• Pep bunu beğendi.

alonedark eşimin işi nedeniyle babamlara sık gidiyoruz , yatıya da kalıyoruz. Bi kaç gün kalınca özlüyoruz sevişmeyi ama duş almaktan çekindiğimiz için bişey yapamıyoruz. Eşim de ben de çok arzuluyoruz , eşime kalsa bişey olmaz yapalım kafasında ama ben asla kabul etmedim olsa daha heyecanlı olur ama utandığım için kabul etmedim eğer olsaydı bizim de en uç noktamız bu olacaktı :(

Kbss bebek olunca yatakta sevişmek bile zor oluyor 🤣