İlişkide en uçuk ne yapmak istersiniz ?
Benim en uçuk yapmak istediğim birsey yok çünkü en uçuk olacak her şeyi her yerde her pozisyonda denedik 🙃 biraz deli bir çiftiz 🙂
Patateskizartmasi7 ne mutlu sana darısı yapamayanların başına ahaha
alonedark Amin 🙂
alonedark o kadar çok denedim ki olmuyor yapmıyor. Konuş diyorum çok masum şeyler söylüyor ben onun bı tık ötesinde söylüyorum hep, hicde susmam ama adamı açamadım gitti. O konusamayinca bende açık şeyler söyleyemiyorum. Normalde de öyle küfürlü falan konuşan biri değildir yani arkadaş ortamında falan da duymadım hiç o yüzden mi bilmiyorum ama sanırım hiç aşamıycaz bu konuyu
bugsbunnyy çünkü su aktığı için ıslaklık gidebiliyor. Su tutmayın o şekilde olur
alonedark bende arabayı merak ediyorum. 🤩
alonedark en uçuğunu yazamamda, daha normali olarak public sex denemek isterdim. Soyunma kabini bar wcsi falanda denemek istiyorum😅
Polyannacilik arabada rahat olur mu ki bilemedim olsa da arabamız yok bizim maalesef
KirmiziOjeli güzel fantezi genelde açık alan çoğu kadın yapmak istiyor anladığm kadarıyla
alonedark eşimin işi nedeniyle babamlara sık gidiyoruz , yatıya da kalıyoruz. Bi kaç gün kalınca özlüyoruz sevişmeyi ama duş almaktan çekindiğimiz için bişey yapamıyoruz. Eşim de ben de çok arzuluyoruz , eşime kalsa bişey olmaz yapalım kafasında ama ben asla kabul etmedim olsa daha heyecanlı olur ama utandığım için kabul etmedim eğer olsaydı bizim de en uç noktamız bu olacaktı :(