• Cinsellik
  • İlişkide en uçuk ne yapmak istersiniz ?

alonedark büyük kuzum uyanmaz ama kücük 1 2 saatte emmeye kalkıyo cok tedirgin oluyorum öylede emzirme olurmus ama yinede temiz abdestli olmak istedigim için hadi hadi cabuk diye bitsin istiyorum hep hiç haz almıyorum o yüzden 😔

Unlucky 3 yıllık evliyiz bnde çok istiyordum eşimin argo konuşmasini aslında ikimizde yapabilirdik çok utanıyorduk şöyle bir çözümle artık ikimizde çok rahatız on sevişmede vs hiç konusmuyrz ta ki boşalmaya yakın kafalar hafiften uçuşa geçince ben ilk hamleyi yapıyorum ki hoşuna gitsin karşılık versin ki oda hafiften gittigi için rahatça karşılık veriyr sizde sessizce başlayın boşalmaya yakın konuşun teşvik edin ise yarayacagina eminim çünkü birgün ilk önce ben rahatlamıştım o his gidince eşim konusmami istedi ama yapamadım halbuki rahatlamadan önce gayet ikimizde konusuyrduk deneyin mutlaka dediklerimi

alonedark sen bensin galiba bizde birlik oturuyoruz evin farklı yerleri bana da cok değişik geliyor 😁

Canpare gerçekten heyecanlı oluyor. Bizde ayrı sehirlerdeyiz senede 1 kere gidebiliyiruz annemlere. Eşim çok istekli biri değildir ama oraya gidince adama bisey oluyor😂hergun versen hergun yapacak 😂😂

alonedark ben uç noktalarımın hepsini yaptım sanırım😂 kumsalda, kampta, cafe tuvaletinde, alışveriş merkezinde, araba, otoparkta, apartman deposunda, jakuzide, denizin içinde… aklıma gelmeyen vardır mutlaka😂 geri kalanları da çok çok uç nokta istesem de yapamam heralde

alonedark yok aklımada gelmiyor bu adam bütün fantezilerimi öldürdü ajsjjjsjd🤣

Mirinda 🤣 doğru diyorsun valla efsane şeyler ama yapabilene