Kızlar merhaba benim eşimin telefonunu almak hep zordu 3 senelik evliyiz bu arada
Simdilerde yine telefonunu alamıyorum ve şifresini de bilmiyorum zaten bana bir akıl verin yoksa durduk yere sinirleniyorum .
Telefooon gizlilik
[silindi]
Şüpheleniyor musunuz sizi aldattığından vs ?
Benim eşimin telefonunda şifre yoktur hiç ama hiç karıştırmak aklımın ucundan geçmez .
Ay aynı durumdayız iki senedir adam şifre koydu ne zaman elime alsam koşarak gelir yamacıma oturur, öyle üzgünüm ki, bu ailesine ciddi miktarda para verdi kavga ettik, boşanma arifesinde döndük, o gün bugündür şifre koydu, ne zaman desem onu bahane ediyor, bir sefer hızlıca notlara baktım export kız telefonu buldum, ya iş gereği dedi, beynime afakanlar basıyor, geceleri taksi isiy yapıyor takip de edemiyorum çıldırıyorum resmen bana bu sıkıntıyı verdiği için hakkım helal değil,
Gözümü karartıp gidesim geliyor yeni doğum yaptım sezeryan dikişlerim açıldı gücüm yok, çaresizim
Seherkrd şifre bilmeniz gerekli o ne öyle gizli saklı bak ben kurcalamam aklıma dahi gelmez ama sifresini vs bilerim bazen kendi telefonum sarjda olur oglum telrofnd ayemek yiyor onun kini alırım yani durmadan ona sifteni yaz mı diyim cok gıcık olurum öyle seye aynı sekilde esimde benim sifre mi bilir