Manuka10en Elzi sarktığını nasıl anlıyorsunuz ya ben aynadan bakıyorum ama anlayamıyorum sarkık mı değil mi🤭🤭
Elzi Manuka10en Memelerin ucu aşağıya doğru bakıyor sanki biri oklavayla açmış gibi genişleme oluyor üstten birde çok yumuşak oluyor elleyince su gibi içindeki etler gidip geliyor 🤣
Manuka10en Elzi 😆😆yok canım benim uçları tavana bakıyor, eşime de sordum seninkiler tavana bakıyor ne sarkması dedi😂😂80 a sütyen takıyorum sanırım 90 a yakın olunca sarkıyor, küçük memeler sarkmıyor.
Buzlulimonatam TombulHatun hii kız yap bana da yaz ya lütfen çok merak ediyorum yengem de yaptırmayı düşünüyor benim kadına diyorum ki yaptır resim at eşime göstereyim bak yengemkiler ne güzel diye örnek kadın diyor manyak mısın sen ya😂😂😂
TombulHatun Buzlulimonatam 😂😂😂😂 kızım daha 10.5 aylık emzirmemiz bitsin inşallah yaptırıcam yaptırırsan kesin post açarım ben 😂😂
Slovem08 Buzlulimonatam keşke bacım ben zayıflamayı bekliyorum zayıfladığım an gidip onları da küçülttürücem
Buzlulimonatam Elzi bende süt kalmadı üç aydır emzirmiyorum vall ama sor bi aldığın yere oluyordur belki de
Buzlulimonatam Ariel sende o nadir insanlardansın o zaman 🥲bizim ki niye toparlanmak yerine yerle bir oldu 😂
Ariel Buzlulimonatam onu bilemeyeceğim, özel bir şey de yapmadım ama şuan ki halini seviyorum😄 bazı sporlar var sırt meme için bir de vanity estetik var insta da çok güzel meme popo falan yapıyorlar🤭 eğer bir işlem düşünüyorsanız oraya bir bakın derim
Buzlulimonatam dramaqueencnm yanlız bu şakayı yengeme yaptım eşime değil o bile böyle tepki vermedi canım :))
Buzlulimonatam ZRaporu uzay boşluğuna mı düşeyim ben ne yapayım 😂bu arada göğüslerim yok ki göğüs diyeyim çuçu biraz yakışıyor 😂
Buzlulimonatam Yasak_elma ah sizinkiler sağa sola bakıyormuş benim kiler utangaçlıktan kafalarını kalmıyorlar yerden 🤦🏼♀️
Buzlulimonatam Antisosyalmom ben o kadar küstüm ki aynalara bazen kendimi görünce korkuyorum başkası bana bakıyor diye
Elzi Buzlulimonatam evet ondan elleyince yumuşacık benim moralim sıfır olur ne zevk kalacak ne bişey 🤣
Buzlulimonatam Slovem08 ay yok ben zayıfladım bi 21 kilo verdim ama gel görelim ki kilo gidince göğüsler de küçülüp süzülüyor
Buzlulimonatam Yasak_elma bazen diyorum rabbim zaten kadınların yükü ağır her şeyi çekiyoruz birde fiziğimiz bize dert olmasa ya 😢