Buzlulimonatam ZRaporu uzay boşluğuna mı düşeyim ben ne yapayım 😂bu arada göğüslerim yok ki göğüs diyeyim çuçu biraz yakışıyor 😂
Buzlulimonatam Yasak_elma ah sizinkiler sağa sola bakıyormuş benim kiler utangaçlıktan kafalarını kalmıyorlar yerden 🤦🏼♀️
Buzlulimonatam Antisosyalmom ben o kadar küstüm ki aynalara bazen kendimi görünce korkuyorum başkası bana bakıyor diye
Elzi Buzlulimonatam evet ondan elleyince yumuşacık benim moralim sıfır olur ne zevk kalacak ne bişey 🤣
Buzlulimonatam dramaqueencnm yanlız bu şakayı yengeme yaptım eşime değil o bile böyle tepki vermedi canım :))
Slovem08 Buzlulimonatam keşke bacım ben zayıflamayı bekliyorum zayıfladığım an gidip onları da küçülttürücem
Buzlulimonatam Slovem08 ay yok ben zayıfladım bi 21 kilo verdim ama gel görelim ki kilo gidince göğüsler de küçülüp süzülüyor
Buzlulimonatam Yasak_elma bazen diyorum rabbim zaten kadınların yükü ağır her şeyi çekiyoruz birde fiziğimiz bize dert olmasa ya 😢
TombulHatun Buzlulimonatam 😂😂😂😂 kızım daha 10.5 aylık emzirmemiz bitsin inşallah yaptırıcam yaptırırsan kesin post açarım ben 😂😂