• +18
  • Çuçularrr 😢

Slovem08 ay yok ben zayıfladım bi 21 kilo verdim ama gel görelim ki kilo gidince göğüsler de küçülüp süzülüyor

Yasak_elma bazen diyorum rabbim zaten kadınların yükü ağır her şeyi çekiyoruz birde fiziğimiz bize dert olmasa ya 😢

Buzlulimonatam onu bilemeyeceğim, özel bir şey de yapmadım ama şuan ki halini seviyorum😄 bazı sporlar var sırt meme için bir de vanity estetik var insta da çok güzel meme popo falan yapıyorlar🤭 eğer bir işlem düşünüyorsanız oraya bir bakın derim

Buzlulimonatam bekarken 85 ti şimdi 95 olmuş bende bunlara bir care bulamıyorum. Allahtan sarkık değiller. Ama badi filan giyince çok belli oluyorlar çok rahatsız oluyorum kocaman karpuz gibi 🤦🏻‍♀️

Buzlulimonatam keşke benimkilerde kücük olsa hamile kalmadan önce 90 beden kullanıyordum suan 110 beden kullanıyorum cok büyük eşime kücülttürmek istediğimi söyledim ama kabul etmiyor sarkık iğrenc ne giysem yakışmıyor cok dıkkat cekiyor rahatsız oluyorum bebeklerimi kaybettiğim için emziremedimde sadece küvezde yatarken makınayla sağıyordum 🤦‍♀️ büyüklüğe hiç heves etmeyin

TombulHatun 😅😅😅😅 memeler başkaldırmış dicem Türk kadınlarının memeleri yer çekimine karşı koyamıyor ya 😅

Elzi 😆😆yok canım benim uçları tavana bakıyor, eşime de sordum seninkiler tavana bakıyor ne sarkması dedi😂😂80 a sütyen takıyorum sanırım 90 a yakın olunca sarkıyor, küçük memeler sarkmıyor.

• Elzi bunu yanıtladı.
      • Elzi bunu beğendi.