Ooyoo Buzlulimonatam ikinci çocuğumu emziriyorum iyice sarktı büyük olunca daha çok sarkıyo küçük göğüslü olmayı hep çok istemişimdir emzirmeyi bırakınca küçülttürmeyi çok istiyorum şöyle küçücük minicik olsun 🙏🏻 Allahım çok amin
Mirinda Buzlulimonatam büyük ve taş gibiydiler ama şimdii… sönmüş balonlarım benim 🥲 anneyiz biz olacak o kadar ya tek çare estetik.
Buzlulimonatam TombulHatun galiba da öyle ama estetik te bilmiyorum olup memnun olan var mı acaba yaa
TombulHatun incilikaftan ah be yavrm ana olmak kolay mı soba borusu koysam altına duracak kıvamdalar 🤦♀️😂😂
Mirinda Buzlulimonatam gögüste öyle bir şey ki başka çare yok gerçekten spor, ilaç, krem yok yani hiçbir işe yaramıyor🤷🏻♀️
TombulHatun Buzlulimonatam bende arayış içerisindeyim emzirme döneminn bitmesini bekliyorum. Şöyle bi küçük olsalar b cup ölçüsünde mis daha ne isterim 😂
Buzlulimonatam TombulHatun benimde azıcık dolgun gil olsalar yeter duası yok mu acaba yaa etsek kabul olmaz mı
TombulHatun Ask_hosmus kız ne bantı tutmuyo ki 100E beden meme tutar mı bant onlar memişleri küçük olanlar için 😂😂😂