Çuçularrr 😢
Benim zaten büyük ve taş gibi ama azıcık sarktı kilo aldığından dolayı 🤓🙈
incilikaftan hem büyük hem taş maşallah her yerde söyleme nazar değer 😂
TombulHatun Ya taş olsa nolur çiçeğim sarkık 😂 emzirmekden oldu diye düşünüyorum
incilikaftan ah be yavrm ana olmak kolay mı soba borusu koysam altına duracak kıvamdalar 🤦♀️😂😂
TombulHatun Hahahahha 😂 omuzlarına bağla sende kuşum
Ooyoo inşallah bir mücize olurda hepimiz istediğimiz çuçulara kavuşuruz 😂😢amiiinn 🤲🏻
Mirinda estetik eşim izin vermiyor bi izin verse gider yaparım valla
bitterdelisi24 😂😂😂iyi fikir
TombulHatun galiba da öyle ama estetik te bilmiyorum olup memnun olan var mı acaba yaa
incilikaftan bi sırrı var mııı :))
incilikaftan vallahi kökünden kesip atacağım taşıyamıyorum 😂
Buzlulimonatam Yok be kuzum sırrı yok geçmiş de sporla haşır neşirdim
Buzlulimonatam bende arayış içerisindeyim emzirme döneminn bitmesini bekliyorum. Şöyle bi küçük olsalar b cup ölçüsünde mis daha ne isterim 😂
TombulHatun asdfhsgsg😂😂😂😂 ya bantlar falan var göğüs dik dursun diye işe yarıyo mu ki 😂😂😂
Buzlulimonatam gögüste öyle bir şey ki başka çare yok gerçekten spor, ilaç, krem yok yani hiçbir işe yaramıyor🤷🏻♀️
Buzlulimonatam estetikten başka çare yok bebeğim benimkiler zaten büyüktü emzirdikten sonra omzuma kadar aticam neredeyse 😂
Buzlulimonatam keşke sarkik olsa biri büyük biri küçük olsa yamuk baksalar ama olsalar 😂
Buzlulimonatam vallah benimki hep büyük ve idealdi şimdi benimkide dik ve sarkmışın arasında diyebilirim ama büyük olduğu için genede dimdik durmuyor bende isterim dik olsun :(