TombulHatun Ya taş olsa nolur çiçeğim sarkık 😂 emzirmekden oldu diye düşünüyorum
Çuçularrr 😢
incilikaftan ah be yavrm ana olmak kolay mı soba borusu koysam altına duracak kıvamdalar 🤦♀️😂😂
TombulHatun Hahahahha 😂 omuzlarına bağla sende kuşum
Ooyoo inşallah bir mücize olurda hepimiz istediğimiz çuçulara kavuşuruz 😂😢amiiinn 🤲🏻
Mirinda estetik eşim izin vermiyor bi izin verse gider yaparım valla
bitterdelisi24 😂😂😂iyi fikir
TombulHatun galiba da öyle ama estetik te bilmiyorum olup memnun olan var mı acaba yaa
incilikaftan bi sırrı var mııı :))
incilikaftan vallahi kökünden kesip atacağım taşıyamıyorum 😂
Buzlulimonatam Yok be kuzum sırrı yok geçmiş de sporla haşır neşirdim
Buzlulimonatam bende arayış içerisindeyim emzirme döneminn bitmesini bekliyorum. Şöyle bi küçük olsalar b cup ölçüsünde mis daha ne isterim 😂
TombulHatun asdfhsgsg😂😂😂😂 ya bantlar falan var göğüs dik dursun diye işe yarıyo mu ki 😂😂😂
Buzlulimonatam gögüste öyle bir şey ki başka çare yok gerçekten spor, ilaç, krem yok yani hiçbir işe yaramıyor🤷🏻♀️
Buzlulimonatam estetikten başka çare yok bebeğim benimkiler zaten büyüktü emzirdikten sonra omzuma kadar aticam neredeyse 😂
Buzlulimonatam keşke sarkik olsa biri büyük biri küçük olsa yamuk baksalar ama olsalar 😂
Buzlulimonatam vallah benimki hep büyük ve idealdi şimdi benimkide dik ve sarkmışın arasında diyebilirim ama büyük olduğu için genede dimdik durmuyor bende isterim dik olsun :(
incilikaftan kız sallarken daire çizebiliyorım sen düşün halimi 🤦♀️😂😂
Ask_hosmus kız ne bantı tutmuyo ki 100E beden meme tutar mı bant onlar memişleri küçük olanlar için 😂😂😂
Buzlulimonatam benimkiler aynı ya 20 Ay emzirdim tabi zayıfladığım için 90dan 85 e düştü ama hala sert ve dik, ama emzririrken hep sutyen kullandim yatarken bile sütlerim akardi hatta hep değiştirirdim göğüs pedi ve sutyen galiba genetik şansım annemin de hala çok güzel göğüsleri🙈🙈