Kızlar ya biliyorum hepimizin ortak dert noktası çuçular yani göğüslerimiz ya çok özeniyorum şu göğüsleri kendiliğinden büyük ve taş gibi olanlara benimkiler de öyleydi ama şimdi suyu sıkılmış mandalinaya döndüler hani inanın eşim için falan değil kendim için çok istiyorum büyük ve taş gibi olmasını şöyle insanın kendine bakası gelsin ya bakıyorum yabancı ülkedeki kadınlar emzirmelerine rağmen göğüsleri dimdik bizim soyumuzdan sopumuzdan kökümüzden mi kaynaklı anlamıyorum ki 😞
Çuçularrr 😢
Buzlulimonatam estetik bebegım :)) mumkun mu emzırıp de öyle olması :)) ah ah .. anayız biz anaaaa bosver :)) biri saga baksın biri sola .. Allah baska dert vermesin 🥰😂
bitterdelisi24 😂😂oda doğru ya bende kendimi anayım diye avutuyorum ne yapim yoksa her günüm gördükçe ağlayarak geçecek 😂
Buzlulimonatam ikinci çocuğumu emziriyorum iyice sarktı büyük olunca daha çok sarkıyo küçük göğüslü olmayı hep çok istemişimdir emzirmeyi bırakınca küçülttürmeyi çok istiyorum şöyle küçücük minicik olsun 🙏🏻 Allahım çok amin
Buzlulimonatam büyük ve taş gibiydiler ama şimdii… sönmüş balonlarım benim 🥲 anneyiz biz olacak o kadar ya tek çare estetik.
Buzlulimonatam bır sure aynaya cıplak bakma 🥰😂😂
Buzlulimonatam hala büyükler ama asla taş değiller. İşin sonu estetik başka yolu yok 😂
Benim zaten büyük ve taş gibi ama azıcık sarktı kilo aldığından dolayı 🤓🙈
incilikaftan hem büyük hem taş maşallah her yerde söyleme nazar değer 😂
TombulHatun Ya taş olsa nolur çiçeğim sarkık 😂 emzirmekden oldu diye düşünüyorum
incilikaftan ah be yavrm ana olmak kolay mı soba borusu koysam altına duracak kıvamdalar 🤦♀️😂😂
TombulHatun Hahahahha 😂 omuzlarına bağla sende kuşum
Ooyoo inşallah bir mücize olurda hepimiz istediğimiz çuçulara kavuşuruz 😂😢amiiinn 🤲🏻
Mirinda estetik eşim izin vermiyor bi izin verse gider yaparım valla
bitterdelisi24 😂😂😂iyi fikir
TombulHatun galiba da öyle ama estetik te bilmiyorum olup memnun olan var mı acaba yaa
incilikaftan bi sırrı var mııı :))
incilikaftan vallahi kökünden kesip atacağım taşıyamıyorum 😂
Buzlulimonatam Yok be kuzum sırrı yok geçmiş de sporla haşır neşirdim