TombulHatun Ask_hosmus kız ne bantı tutmuyo ki 100E beden meme tutar mı bant onlar memişleri küçük olanlar için 😂😂😂
Mirinda Buzlulimonatam gögüste öyle bir şey ki başka çare yok gerçekten spor, ilaç, krem yok yani hiçbir işe yaramıyor🤷🏻♀️
Redrouge Buzlulimonatam estetikten başka çare yok bebeğim benimkiler zaten büyüktü emzirdikten sonra omzuma kadar aticam neredeyse 😂
Buzlulimonatam Redrouge yaa bende büyük göğüs seviyorum şöyle gecelikte bile dolgun belli etsin istiyorum eşimi ikna etsem estetik olacam da adam izin vermiyor
alonedark Buzlulimonatam vallah benimki hep büyük ve idealdi şimdi benimkide dik ve sarkmışın arasında diyebilirim ama büyük olduğu için genede dimdik durmuyor bende isterim dik olsun :(
Buzlulimonatam alonedark bende isterim dik olsun dolgun olsun her biri portakal gibş taş gibi olsun hepimiz istiyoruz biz kimiz kadın ne istiyoruz bütün çucular 😂😂😂😂Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
bittercikolata Buzlulimonatam benimkiler aynı ya 20 Ay emzirdim tabi zayıfladığım için 90dan 85 e düştü ama hala sert ve dik, ama emzririrken hep sutyen kullandim yatarken bile sütlerim akardi hatta hep değiştirirdim göğüs pedi ve sutyen galiba genetik şansım annemin de hala çok güzel göğüsleri🙈🙈
Buzlulimonatam bittercikolata yok canım sütyenle alakası yok bende hep sütyen kullandım fazla emzirmedim de sadece bir kaç ay ama yok suyu çekildi
Saricivciv Buzlulimonatam benimki.de iri güzeldi ama şimdi aynaya bile bakmıyorum ,eşim 1 buçuk yıldır çıplak görmemiş o derece kötü baya bir sarkık…bende ikinci çocuktan sonra küçültüp diklestirmeyi düşünüyorm çünkü süt kanalları da kesmiyormuş insan artık emziremiyormus uzman doktor söylüyordu
Buzlulimonatam Saricivciv yaa bir kaç kişide kidste emzirmeye engel değil demişti ya kocamı kandıraam bende gidip estetik olucam da düşünüyorum kocama apandisit ameliyatı olucam diye hastaneye yatıp göğüslerimimi büyütsem acaba sorarsa da doktor yanlışlıkla orayı ameliyat etti derim 🤦🏼♀️😂
incilikaftan TombulHatun Yaa yerim seni 😂❤️ kendinle barışık olman çok hoş, bende şu 1 aydır kiloya taktım ameyliyat olmak istiyorum.
Elzi TombulHatun Ay canm vallaha okudum yazdıklarını aklıma geldikçe deli gibi kndi kndime gülüyorum Allah iyiliğini versin ya 🤣🤣
TombulHatun incilikaftan hayat bana kötü tecrübelerle kendimle barışık olmayı öğretti 😄 ameliayat olacak kadar var mısın be kuzum bende onu düşündüm da çok kötü sonuç alanda var korkuyorm
TombulHatun Ask_hosmus ya öyle değil işte kızım bile emerken memeleri yukarı kaldırıyor eliyle yavrm onada üzülüyorum 😄😄😄
Ask_hosmus TombulHatun ahahahahah çok güldüm 😂😂 kıyamam çocuğa 😂😂 benimkiler büyük ama Küçüldü emzirdikten sonra, ilk doğum yaptığımda büyüktü, eşim çocuk boğulmasın demişti, baya dalga geçti o benimle 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus benim bekarkendd büyüktü eşim diyoki büyük gögüs severim ama bu kadarını ben nile beklemiyordum 😂😂😂😂