TombulHatun aaa seninkiler karpuz misali 😂😂
Çuçularrr 😢
Buzlulimonatam benimki.de iri güzeldi ama şimdi aynaya bile bakmıyorum ,eşim 1 buçuk yıldır çıplak görmemiş o derece kötü baya bir sarkık…bende ikinci çocuktan sonra küçültüp diklestirmeyi düşünüyorm çünkü süt kanalları da kesmiyormuş insan artık emziremiyormus uzman doktor söylüyordu
TombulHatun Hahahha yaaa 😂 kocanı meme hamlelerinle alt edebilirsin 💪🏼💪🏼❤️
Ask_hosmus kavun desek daha iyi 😂😂
incilikaftan seni memelerimle boğarım diye tehdit ettiğim oluyor 😂😂
TombulHatun Yaa yerim seni 😂❤️ kendinle barışık olman çok hoş, bende şu 1 aydır kiloya taktım ameyliyat olmak istiyorum.
TombulHatun o da iyi 😂😂 amaaaaaaaan domates, kavun, karpuz fark etmez hepsi meme😂😂
incilikaftan hayat bana kötü tecrübelerle kendimle barışık olmayı öğretti 😄 ameliayat olacak kadar var mısın be kuzum bende onu düşündüm da çok kötü sonuç alanda var korkuyorm
Ask_hosmus ya öyle değil işte kızım bile emerken memeleri yukarı kaldırıyor eliyle yavrm onada üzülüyorum 😄😄😄
TombulHatun ahahahahah çok güldüm 😂😂 kıyamam çocuğa 😂😂 benimkiler büyük ama Küçüldü emzirdikten sonra, ilk doğum yaptığımda büyüktü, eşim çocuk boğulmasın demişti, baya dalga geçti o benimle 😂😂
incilikaftan yanlız spor dedin bi an gözüm profile kaydı 😂😂😂😂ordaki siz sandım
TombulHatun benimde azıcık dolgun gil olsalar yeter duası yok mu acaba yaa etsek kabul olmaz mı
Buzlulimonatam Kişiliğim o 😂
Buzlulimonatam okunmuş pirinç bile denedik olmuyo canm esterik şart 😂😂
Ask_hosmus benim bekarkendd büyüktü eşim diyoki büyük gögüs severim ama bu kadarını ben nile beklemiyordum 😂😂😂😂
TombulHatun ahahah 😂 adam neye uğradığını şaşırdı 🤭😂😂😂 füze dicem sana 🤭😂😂
Buzlulimonatam o memelerin ben adını koydum sıkılmış portakal değil su balonu 😅😅😅 eski halini özledimmm bide emzirdiği halde sarkma yaşamayan nadir türlerde var 😅
TombulHatun görmek istemezsin😂
Ask_hosmus aahahaha
incilikaftan isterim 😂😂