Ortasekerlikahve ketenprenses 6 petek 40 ta yanıyor ilk ay 180 ikinci ay 240 bu ayda 390 gelmiş bende şaşırdım hep aynı derece de yanıyor
Papatyaaa_ ketenprenses 5. Katlı apartmanın 5.katında oturuyorum üstüm çatı 4 peteği yanıyor 420₺ geldi bize de geçen ay
140820 ketenprenses En az üç petek yanmadı gerekiyormuş kombi 2peteğe yetmediği için daha fazla enerji tasarrufu ettiği için yüksek gelmiş olabilir
ZRaporu TombulHatun elektrik faturasıymış o 😅 ben de bi an neden bu kadar az dedim doğalgaz 372 gelmiş 😅
TombulHatun ZRaporu ya hepsi çok gelince insan bi şaşırıyor dimi 😂😂gecen ayda aynı derecede yandı 190 geldi
bitterdelisi24 Kendinibegenmis evet ya birde yerlerden ısıtma varmıydı sizde ? Yerlerde sıcak ya o yuzden ev baya sıcak oluyo normal şartlarda bu sıcaklıktakı eve 700 den asagı gelmez
Esmerkiz39 ketenprenses Bütün odaları açıyorum toplamda 6 petek var 1 tanesi büyük en fazla minik kızımı banyo yaptırırken 50 oluyor haftada 2 gün genel olarak da 46 47 derece 772 ₺ geldi 🙈
ZeynepSare9485 ketenprenses ısınıyoruz 2.katta oturuyoruz altta yanıyor üstte yanıyor küçük çocukları da olunca malum fazla yakıyorlar galiba bide evim ful güneş aldığı için hlboraz güneş olsun direk eve geliyo onunda baya etkisi oluyor
Redrouge ketenprenses bizde yalıtım yok malesef doğalgaz 698 geldi zor isiniyor ev bu ay 1000 TL bekliyorum 🙄
Dilekce ketenprenses bu arada hanimlar faturalar illere gore degisir hasta semtlere gore onlarida belirtin
Findukkk ketenprenses evim 4+1 banyo dahil her yer yanıyor 40-45 arası faturamız 570 gibi bişey geldi.
Deli-hatun ketenprenses evim 2+1 banyoyla beraber 7 tane petek var hepside yanıyo 570 geldi geçen ay 425 gelmişti