Ya kızlar sizinde kocalarınızın değişik takıntıları var mı ? Benim kocamın evdeki eksiklere karşı takıntısı var her gün gidiyim eve meyve sebze alayım özellikle kahvaltılııkk 🤦🏻♀️ Vallahi bıktım artık ya. Bende bişeyin bozulup çöpe atılmasından nefret ediyorum ama sürekli bişeyler alınınca ister istemez çoğu çöp oluyo ama yok anlatamıyorum.
Kocaların takıntıları 👿
Kirmizisaclikiz benimkinin takinkisi buzdolabında bişey kalmicak çöpe gitmicek israf olmicak ama her zaman öyle olmuyor işte çöpe gidiyor bazen de
Kirmizisaclikiz değişik ama evi süpürmeye takıntılı kırıntı bi parça kıl tüy göreyim takıntı yapıyorum çok temizliğe takıntılı değilim çocuklarımı kısıtlamam aşırı temiz değilim orta dereceli ama gel görelim halıda parkede hiç birşey olmayacak
Kirmizisaclikiz Ay benimki de öyle şu bitmiş diyorum bana bitmiş deme bitmeden git al demiyom mu sana bi ton laf
Kirmizisaclikiz Hergun dakikalarca buzdolabını ama inceler, herşeyden fazla alır. Açık perde takıntısı var. Tayt giymeme takık. Benim kocam cins😂
Kirmizisaclikiz var canım ne yazikki kısqaclig takintisi bıkdimmmmmm😑
Kirmizisaclikiz eşimin perde takintisi vardır en belirgin. Eve gelir gelmez ilk perdeleri çeker. Sanki herkes bizi gözlüyor😂😂
Kirmizisaclikiz
Var var olmaz mı 🤷♀️
1-perde akşam ışık yanmadan kapanacak
2-fişler çekili olucak(ona ben alıştırdım)
3-bağırarak konuşulmucak
4-bişey söylediği zaman hemen yapılacak
5-yatağa girince sırtı kaşınacak illaki uyuz gibi😂😂🤷♀️vs vs vs işte😂😂
Kirmizisaclikiz banyoda hic kıl tüy olmayacak, ortalik dağınık olmayacak(oyuncaklarda dahil), buzdolabinda birşey bitmeden yenisini almaz. Geçen hafta domates al dedim, dolapta 3 tane var dedi, bitsin alırım dedi 🙄 her hafta buzdolabini inceler 😂 benden daha iyi bilir ne var ne yok dolapta 😂 her gün balkonu kendisi siler süpürür. Kıyafetleri hep düzenli ve renk sırasına göre olmalı 😬 arabasina nerdeyse ayakkabimi çıkarttırıp girdirecek 😂😂😂
Ask_hosmus sanki benim eşimi anlattın aynisi🙄🙄🤣
ipeksi benim ki de öyle çöpe gitmesin diyor ama markete gidince de fazla fazla alıyor 🙄 yarım kilo al diye gönderim 3 kilo almisligi var ya nasıl çöpe gitmesin 👊🏼👊🏼
Ecivicivokke maşallah kocalarimiz evlerine bakıyorlar da biraz ayarı mi tutturamiyolar ne 😄 ben de evlendiğim ilk seneler yemeği çok yapardim şimdilerde azalttım onun gibi bişey 😂😂
ipeksi onu ben hala yapıyorum sanırim 3 gündür dolapta nohut var yemiyor kocam sonra da çöpe gitti diye bana kizicak banane yesin çöpe gitmesin 🤪😂
Kirmizisaclikiz hangi birini sayayım 😅🤷🏼♀️ Terazi burcu tam bir mükemmeliyetçi.
Ecivicivokke yesin bence ben burda sana hak veriyorum yemiyorlar sonra suclu biz oluyoruz fagsgsjs aa çok ayp
ipeksi kesinlikleee mis gibi yemek yapmışım beğenmiyor 🙄 sonra çöpe gidiyor 😂😂