Kirmizisaclikiz
Var var olmaz mı 🤷‍♀️
1-perde akşam ışık yanmadan kapanacak
2-fişler çekili olucak(ona ben alıştırdım)
3-bağırarak konuşulmucak
4-bişey söylediği zaman hemen yapılacak
5-yatağa girince sırtı kaşınacak illaki uyuz gibi😂😂🤷‍♀️vs vs vs işte😂😂

Kirmizisaclikiz banyoda hic kıl tüy olmayacak, ortalik dağınık olmayacak(oyuncaklarda dahil), buzdolabinda birşey bitmeden yenisini almaz. Geçen hafta domates al dedim, dolapta 3 tane var dedi, bitsin alırım dedi 🙄 her hafta buzdolabini inceler 😂 benden daha iyi bilir ne var ne yok dolapta 😂 her gün balkonu kendisi siler süpürür. Kıyafetleri hep düzenli ve renk sırasına göre olmalı 😬 arabasina nerdeyse ayakkabimi çıkarttırıp girdirecek 😂😂😂

ipeksi benim ki de öyle çöpe gitmesin diyor ama markete gidince de fazla fazla alıyor 🙄 yarım kilo al diye gönderim 3 kilo almisligi var ya nasıl çöpe gitmesin 👊🏼👊🏼

Sedaa ne güzel her şey sistematik ilerliyordur şanslısınız bence 😀

Ecivicivokke maşallah kocalarimiz evlerine bakıyorlar da biraz ayarı mi tutturamiyolar ne 😄 ben de evlendiğim ilk seneler yemeği çok yapardim şimdilerde azalttım onun gibi bişey 😂😂

ipeksi onu ben hala yapıyorum sanırim 3 gündür dolapta nohut var yemiyor kocam sonra da çöpe gitti diye bana kizicak banane yesin çöpe gitmesin 🤪😂

Bsrkaya biraz kıskanç. Dışarıda mutlaka popoyu kapatan sweatshirt giydiriyo evde de büstiyer crop giydiğim için o şekilde balkona cikartmiyo🤦