Kirmizisaclikiz Ay benimki de öyle şu bitmiş diyorum bana bitmiş deme bitmeden git al demiyom mu sana bi ton laf
Kocaların takıntıları 👿
Kirmizisaclikiz Hergun dakikalarca buzdolabını ama inceler, herşeyden fazla alır. Açık perde takıntısı var. Tayt giymeme takık. Benim kocam cins😂
Kirmizisaclikiz var canım ne yazikki kısqaclig takintisi bıkdimmmmmm😑
Kirmizisaclikiz eşimin perde takintisi vardır en belirgin. Eve gelir gelmez ilk perdeleri çeker. Sanki herkes bizi gözlüyor😂😂
Kirmizisaclikiz
Var var olmaz mı 🤷♀️
1-perde akşam ışık yanmadan kapanacak
2-fişler çekili olucak(ona ben alıştırdım)
3-bağırarak konuşulmucak
4-bişey söylediği zaman hemen yapılacak
5-yatağa girince sırtı kaşınacak illaki uyuz gibi😂😂🤷♀️vs vs vs işte😂😂
Kirmizisaclikiz banyoda hic kıl tüy olmayacak, ortalik dağınık olmayacak(oyuncaklarda dahil), buzdolabinda birşey bitmeden yenisini almaz. Geçen hafta domates al dedim, dolapta 3 tane var dedi, bitsin alırım dedi 🙄 her hafta buzdolabini inceler 😂 benden daha iyi bilir ne var ne yok dolapta 😂 her gün balkonu kendisi siler süpürür. Kıyafetleri hep düzenli ve renk sırasına göre olmalı 😬 arabasina nerdeyse ayakkabimi çıkarttırıp girdirecek 😂😂😂
Ask_hosmus sanki benim eşimi anlattın aynisi🙄🙄🤣
ipeksi benim ki de öyle çöpe gitmesin diyor ama markete gidince de fazla fazla alıyor 🙄 yarım kilo al diye gönderim 3 kilo almisligi var ya nasıl çöpe gitmesin 👊🏼👊🏼
Ecivicivokke maşallah kocalarimiz evlerine bakıyorlar da biraz ayarı mi tutturamiyolar ne 😄 ben de evlendiğim ilk seneler yemeği çok yapardim şimdilerde azalttım onun gibi bişey 😂😂
ipeksi onu ben hala yapıyorum sanırim 3 gündür dolapta nohut var yemiyor kocam sonra da çöpe gitti diye bana kizicak banane yesin çöpe gitmesin 🤪😂
Kirmizisaclikiz hangi birini sayayım 😅🤷🏼♀️ Terazi burcu tam bir mükemmeliyetçi.
Ecivicivokke yesin bence ben burda sana hak veriyorum yemiyorlar sonra suclu biz oluyoruz fagsgsjs aa çok ayp
ipeksi kesinlikleee mis gibi yemek yapmışım beğenmiyor 🙄 sonra çöpe gidiyor 😂😂
mamacita ay benimki resmeeeenn gecenin 12sinde işten gelmiş buzdolabına bakıyo 🤦🏻♀️
Ecivicivokke benimkide kuş kadar yiyo sonra niye yemek yapmıyosun oluyo 😂
Canoo ay Allah sabır versin 🤦🏻♀️