Rookie Leyla, Reyhan, Ayla, Ada, Zümra bu ara çok hoşuma gitmeye başladı 😌 ikisi arasında kaldıysanda Yasmin🍀

Rookie narin nare hira asel lina ayşe ve zeynepte tekrar moda olan isimlerden ama mina koyan çok var mina yerine lina da güzel kulağa hoş geliyor

Rookie lina mina ikra asel bu isimleri koyan o kadar cok varki ilkokulda cocuklar sinifta hep ayni isimlerde olucak 🤷‍♀️ tabi herseyin basi saglik… Saglikla gelsin miniginiz benim sevdigim isimler inci idil ayza simay ela gibi 🙂

Angellove2010 yeni jenerasyon isimleri pek sevmiyorum aslında alya alina elisa vs vs gibi bi mina hoşuma gidiyordu ama bakalım🤷🏻‍♀️😊 teşekkür ederim önerin icin

Onebaby evet haklısınız bu isimler çoğu kişide var artık ben mina eşim yasmin dedi sanırım yasminden yana kullanacagız seçimimizi 😊 çok teşekkürler

Rookie Yasmin hap geldi aklıma birden ama güzel. Ben oyumu Mina’ya kullandım 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah pamuk şekeri

Merve_kck ne hapı kız ilk defa duydum🤣 amin insallah çok teşekkürler 💕💕