• Muhabbet
  • Elektrik ile ısınanlar (klima elektrikli soba vs)

Kızlar ne kadar geldi bu ay size elektrik günde kaç saat yakıyorsunuz bana 1200 gelmiş kafayı yiyeceğiz artık eşim asgari ücretle çalışan insan bütün paramızı elektriğe verirsek ne yer ne içeriz bilemiyorum maaşlara zam geldi ama herşeyede iki misli zam geldi bugün eşim artık düşünmekten kamyonda çalışıyor kamyonu çarpmış istemeden Allah yardımcımız olsun inşallah ülke iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor dibe batıyoruz

Angellove2010 Benim 177 gelmiş. Yapacak bişey yok malesef Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Sizinkide çok gelmiş. Biz soba klima falan kullanmıyoruz.

Angellove2010 177 bile çok bizim için. 3 kişilik bir aileyiz. Doğalgaz yakiyoruz. Onun dışında elektirikle çalışan éşyalar gayet tasaruflu kullandığımı düsünüyorum ama faturayı görünce şok oluyorum bize çok geliyo yinede😒

Lidya44 bence size gayet iyi geliyor bizimde tek dogalgaz klima çok nadir 350 400 geliyor bizde 3 kişiyiz

Angellove2010 1200 gercekten cok ya, Allah yardımcımız olsun. Biz elektrikle ısınmıyoruz, normal şömine odun sobası yakıyoruz, geçen ay elektrik 110 geldi. Bakalim bu ay kac gelecek. Odunları da kış gelmeden 500 e almıştı eşim ama kış bitmeden odun bitecek, tekrar alacaz galiba 🤷🏻‍♀️ yan dairem doğalgaz kullaniyor 600 gelmiş doğalgaz onlara da.

Evlatlrm Durumlara bakılırsa gayet iyi geliyo. Bizim gozümuze cok geliyodur belkide. Ama bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

Angellove2010
          Ülkenin gidişatı pek iç açıcı değil maalesef ve çokta üzücü bi durum hepimiz için umarım en kısa zaman da bu zalimlik son bulur.
          40 dan bir ayar yükseltmedim doğuda yaşıyoruz bu ay 530 lira doğalgaz gelmiş 220 lira elektrik su ev kirası aidat evin ihtiyacı vs derken elde bir şey kalmıyor.
          Hepimize kolaylıklar diliyorum çünkü çok kötü günlerden geçiyoruz.

Angellove2010 ben oturduğumuz odada tüplü soba kullanıyorum oda çok çok 1 hafta 10 gün gidiyor tüp 200 lira olmuş neredeyse ayda 3.4 defa değiştiriyoruz akşam yatarken de klima aciyorum elektrik de 400 gelmiş kibristayim

Angellove2010 evde çok mu elektrikli ev aleti çalışıyor bana 90 geldi geçen ay 2 kişiyiz bulaşık makinesi haftada 3 kez çalışır çamaşır makinesi de öyle televizyon sürekli açık fırında da yemek yapıyorum ama size niye bu kadar fazla gelmiş ki 🙄

Angellove2010 yani bize degilde size soralim siz ne yakiyorsunuz?bence biraz yakmayin asiri fazla gelmis.evimiz kaloriferli cok soguk oldugunda yakiyorum ufoyu 250 den fazla gelmedi hic.ve evde kullandgm hersey elektrkli..birde ustune termosifon kullaniyoruz o da elektrkli devamlo sicak su olmasi gerektgi icin gun boyu kapatmam hic.

Angellove2010 Bana da 1199 gelmiş kafayı yemek üzereyim 2 çocuk var gece kapatip gündüz en düşük ısıda çalışıyor gecen ay 450 gelmişti bugün 1999 😭😭😭

Angellove2010 800 den aşağı gelmiyor bize 1000e dayıyo resmen fatura klima ile ısınıyoruz günde sadece 1 saat kapatıyorum 23 saat ful çalışıyo kızıma duş aldıracaksam eğer banyoda ısıtıcı fan açıyorum çok soğuk günlerde klimayı noboyla destekliyorum

Trendyol ben elektrikli soba yakıyorum 3 ay oldu fırın bile kullanmıyorum şohbenim var en fazla hafta da 3 çalışır başkada birşey yok kafayı yemek üzereyiz birde bizimki ara saat yani ana saati 3 daire kullanıyor ondan mı bilemiyorum

Ahududu- hayır çocuklarım olduğu için her gün elektrikli süpürge çalışır ve elektrikli soba başka bişey yok 😒