Deleted11 günde kaç saat yakıyorsunuz klimanız inverter mi
Elektrik ile ısınanlar (klima elektrikli soba vs)
Angellove2010 evde çok mu elektrikli ev aleti çalışıyor bana 90 geldi geçen ay 2 kişiyiz bulaşık makinesi haftada 3 kez çalışır çamaşır makinesi de öyle televizyon sürekli açık fırında da yemek yapıyorum ama size niye bu kadar fazla gelmiş ki 🙄
Angellove2010 Evet inverter, neredeyse sürekli açık. Temizlik yaparken kapatıyorum bazen
Angellove2010 yani bize degilde size soralim siz ne yakiyorsunuz?bence biraz yakmayin asiri fazla gelmis.evimiz kaloriferli cok soguk oldugunda yakiyorum ufoyu 250 den fazla gelmedi hic.ve evde kullandgm hersey elektrkli..birde ustune termosifon kullaniyoruz o da elektrkli devamlo sicak su olmasi gerektgi icin gun boyu kapatmam hic.
Angellove2010 Bizim ev merkezi sistem elektrikle alakası yok fatura 525 gelmiş 🤷♀️ Sürekli zam yapıyorlar
Angellove2010 Bana da 1199 gelmiş kafayı yemek üzereyim 2 çocuk var gece kapatip gündüz en düşük ısıda çalışıyor gecen ay 450 gelmişti bugün 1999 😭😭😭
Angellove2010 800 den aşağı gelmiyor bize 1000e dayıyo resmen fatura klima ile ısınıyoruz günde sadece 1 saat kapatıyorum 23 saat ful çalışıyo kızıma duş aldıracaksam eğer banyoda ısıtıcı fan açıyorum çok soğuk günlerde klimayı noboyla destekliyorum
Trendyol ben elektrikli soba yakıyorum 3 ay oldu fırın bile kullanmıyorum şohbenim var en fazla hafta da 3 çalışır başkada birşey yok kafayı yemek üzereyiz birde bizimki ara saat yani ana saati 3 daire kullanıyor ondan mı bilemiyorum
Ahududu- hayır çocuklarım olduğu için her gün elektrikli süpürge çalışır ve elektrikli soba başka bişey yok 😒
Angellove2010 oturma odasında klima kullanıyoruz yatak odasında elektrikli soba 1300 lira elektrik faturası geldi bizimde 🥲
Angellove2010 kendi kendime nazar degdirmis bulunmaktayim 🙄🙄dun gelmis faturamiz 350 lira.ama benim kullandklrma gore yine az gelms
Angellove2010 sadece iki hafta kadar klima açtık diye 267 lira gelmiş bize de. Baktık böyle isinamiyoruz soba kurduk tekrar. ay boyunca acsaydik heralde 600 rahat gelirdi