Kızlar benim günlük böyle herkesten nefret ettiğim anlarım oluyor şu an da öyleyim🤭 neden bilmiyorum ama böyle herkese kızdığım şeylerini söyleyesim geliyor bir kaç saat sonra geçiyor tabi 🙄 size de oluyor mu ya böyle nefretlik anlariniz 😳
Herkesten nefret ediyorum
Ecivicivokke evt herşeyi bıçaklarım diyen kadın gibi hissediyorum kendimi 😂
Esme11 yalnız değilmişim desene 😂
Ecivicivokke adet zamanlarında öyleyim genelde.
Ecivicivokke olmaz mıı🥲
Ecivicivokke kız benden neden nefret ediyon ben evde oturmuşum kendime televizyon izliyorum 😂😂🤭
ZRaporu benim daha 10 gün var ve hep günlük böyle anlarım var benim ya😂 ya çok mutluyum ya çok sinirli 🤭
KirmiziOjeli ah aah yazık bize 🤭
Deleted11 birahhh biraahhhhh sen o paraları ne yaptin önce onu söyle hele 😂😂🤭🤭
Ecivicivokke nerde yedin paraları söyle söyleee 😂😂
Aaa bu şey değil mi yaaa bennn 😂😂 valla ne yalan soyliyim bana arada fena geliyorlar sağlı sollu böyle o nefret ettiklerimi arayıp felan ağzıma geleni sayasim geliyor sonra bi anda geldiği gibi gidiyor 😂😂
Deleted11 nerde yedin dolarları şöyle soyleeeee 😂😂
O zaman dans 💃💃💃
bebelihayat aslında o an söylesek ne güzel olur diye düşünüyorum da sonra sakinliyorum 😂
Ecivicivokke evet 😂 sen şeyden mi bahsettin “her zaman diyorum şerefsiz insan sevmiyorum, sev mi yo rummm” öyle diyen kadından mı 😂😂
Deleted11 eveeet 😂😂😂 3 milyar 750 milyar milyon sen o parayı ne yaptın 😂
Ecivicivokke Kız bunları eşine, kaynana mı söylemek istiyorsun 😂😂
Deleted11 yok yaa sen kendime televizyon izliyorum diyince aklıma o kadın geldi nedense 😂😂
Ecivicivokke ‘kendime’den gelmiştir 😂
Deleted11 aynen bir de şey geldi aklıma hükümet kadın da kız diyor ya
-vay ben benim ağzıma sicam
Abisi kızıyor annesi de
-kimenesi kendi agzidir istediği gibi sicar
Tarzı bir muhabbet vardı o geldi 🤭
Ayyy kuzum sen çok takılma bana sanırım deliriyorum ben 😂😂🤭
Ecivicivokke Kız bende mardinliyim ya çekmiştir sana 😂 o yüzden kendime dedim, böyle şeylerin gelmesi normal 😂 bundan sonra Mardinli konuşucam güzelmiş demek 😂😂😂