Ecivicivokke ZRaporu benim daha 10 gün var ve hep günlük böyle anlarım var benim ya😂 ya çok mutluyum ya çok sinirli 🤭
bebelihayat Aaa bu şey değil mi yaaa bennn 😂😂 valla ne yalan soyliyim bana arada fena geliyorlar sağlı sollu böyle o nefret ettiklerimi arayıp felan ağzıma geleni sayasim geliyor sonra bi anda geldiği gibi gidiyor 😂😂
Ecivicivokke bebelihayat aslında o an söylesek ne güzel olur diye düşünüyorum da sonra sakinliyorum 😂
Deleted11 Ecivicivokke evet 😂 sen şeyden mi bahsettin “her zaman diyorum şerefsiz insan sevmiyorum, sev mi yo rummm” öyle diyen kadından mı 😂😂
Ecivicivokke Deleted11 yok yaa sen kendime televizyon izliyorum diyince aklıma o kadın geldi nedense 😂😂
Ecivicivokke Deleted11 aynen bir de şey geldi aklıma hükümet kadın da kız diyor ya -vay ben benim ağzıma sicam Abisi kızıyor annesi de -kimenesi kendi agzidir istediği gibi sicar Tarzı bir muhabbet vardı o geldi 🤭 Ayyy kuzum sen çok takılma bana sanırım deliriyorum ben 😂😂🤭
Deleted11 Ecivicivokke Kız bende mardinliyim ya çekmiştir sana 😂 o yüzden kendime dedim, böyle şeylerin gelmesi normal 😂 bundan sonra Mardinli konuşucam güzelmiş demek 😂😂😂
Ecivicivokke Deleted11 bende çok severim bende ardahanliyim 😂 bizimkiler de de özne yüklem uyumu sıfır 😂😂 biz bilmiyorum gibi 🤭😂
Deleted11 Ecivicivokke yok bizde öyle değilde, şey derler mesela ‘geliyorsun yoksa yok?’ Bir ara hep böyle konuşurdum 😂
Ecivicivokke Deleted11 hahah😂😂 bir hikaye vardı o geldi aklıma 😂 Bir ailenin kapısının önüne sürekli çöp atiliyormus kaynana da geline demiş ki bir şeyler yaz da atmasinlar. Kız yazdıktan sonra iyice artmış çöpler. Kaynana ne yazdin sen iyice arttı bunlar demiş. Kız da “ Buraya çöp atiliiir ?” Yazdım demiş 😂😂
Birmelekannesii Ecivicivokke hepinizden nefret ediyorum ama tek başımada canım sıkılıyor moduna girmezsek olmaz 🤣
Birmelekannesii Ecivicivokke Oluyor oluyor böyle tek değilsin 😃 Ayda bir kere herkesten nefret ediyorum tribine girerim 🤣