Ecivicivokke ZRaporu benim daha 10 gün var ve hep günlük böyle anlarım var benim ya😂 ya çok mutluyum ya çok sinirli 🤭
Deleted11 Ecivicivokke kız benden neden nefret ediyon ben evde oturmuşum kendime televizyon izliyorum 😂😂🤭
bebelihayat Aaa bu şey değil mi yaaa bennn 😂😂 valla ne yalan soyliyim bana arada fena geliyorlar sağlı sollu böyle o nefret ettiklerimi arayıp felan ağzıma geleni sayasim geliyor sonra bi anda geldiği gibi gidiyor 😂😂
Ecivicivokke bebelihayat aslında o an söylesek ne güzel olur diye düşünüyorum da sonra sakinliyorum 😂
Deleted11 Ecivicivokke evet 😂 sen şeyden mi bahsettin “her zaman diyorum şerefsiz insan sevmiyorum, sev mi yo rummm” öyle diyen kadından mı 😂😂
Ecivicivokke Deleted11 yok yaa sen kendime televizyon izliyorum diyince aklıma o kadın geldi nedense 😂😂
Ecivicivokke Deleted11 aynen bir de şey geldi aklıma hükümet kadın da kız diyor ya -vay ben benim ağzıma sicam Abisi kızıyor annesi de -kimenesi kendi agzidir istediği gibi sicar Tarzı bir muhabbet vardı o geldi 🤭 Ayyy kuzum sen çok takılma bana sanırım deliriyorum ben 😂😂🤭
Deleted11 Ecivicivokke Kız bende mardinliyim ya çekmiştir sana 😂 o yüzden kendime dedim, böyle şeylerin gelmesi normal 😂 bundan sonra Mardinli konuşucam güzelmiş demek 😂😂😂
Ecivicivokke Deleted11 bende çok severim bende ardahanliyim 😂 bizimkiler de de özne yüklem uyumu sıfır 😂😂 biz bilmiyorum gibi 🤭😂
Deleted11 Ecivicivokke yok bizde öyle değilde, şey derler mesela ‘geliyorsun yoksa yok?’ Bir ara hep böyle konuşurdum 😂