Bende nefret ediyorum kız aynıyız bazen boğasım geliyor ama bi gün bende kayinvalide olucam diyip sakinlestiriyom kendimi 🤣

Durum şöyle kayınvalidem 1 ay önce bize geldi.basimla beraber dedim hatta çok sevindim. Yumurta alıyorum neden yumurta alıyorsun çok pahalli almayın diyor. Kızıma oyuncak alıyorum,neden oyuncak alıyorsun birtane bisikleti var neden bunu aldın diyor alicam dedim bende yumurta faydalı dedim oyuncakta gözü kalıyor dedim felan anneme anlatmis vah bana alicam edicem demiş.. bir tane sünger vermişti evlendigimde 10 yıllık sünger içini açmıştım yıkamak için içi afedersiniz çiş yapılmış sarartilar vardı kaka yapılmış lekeleri vardı geri kapattım 4 sene kullandım kapıcıya verdim vah sen onu niye veriyorsun muhtaç olsa neyse evlendim bana iğne ucu kadar almadılar bişey eşimden borç almışlardı 2 bin TL vermediler daha neden vermiyorlar madem bana diyor para harcama diyorlar yazın her gittiğimizde eşimden para alıyor eksiklerini tamamlıyor neyse birşey olmaz diyorum ama artık doldum yeter sikildim bunaldım eşimde bir ara çok kötü kavga ettik kardeşlerini aradı bosanicam diye yarın annesine gitsin dedi kackere bana üst üste başanicam senden dedi belki dini nikahimiz bile düşmüş olabilir….iyilik yap denize at demişler

ketenprenses valla aşko benim kaynanada öyle birşey alırım niye aldın kızıma ıslak mendil alırım parayı harcama git yıka boşa masraf en sonunda dayanamadım sanane be senden mi çıkıyor kocam bizim için çalışıyor kocamın parası, senin kızın harcıyor sende harcıyorsun diğer gelinde harcıyor laf yok bana mı var istediğim gibi harcarım diye bağırdım sonra eşimi aradım anana söyle harcadığım parama karışmasın dedim o da anasıyla konuştu bidaha para konusunu açma karım o benim ister harcar ister harcamaz dedi şimdi birşey alınca fiyatını soruyor gerçek fiyatını söylemiyorum mesela 60 lira 160 diyorum kadın kuduruyor birşeyde diyemiyor kaldı öyle😂 bende nefret ediyorum bu aradaa valla ölse diye dua ediyorum (linç tayfa gelmeyin nolur😂)

Deleted09 çok güzel demişsiniz valla benimde öyle evime birşey alsam kaidn kalpten gidiyor kızlarına yok yeisn içsin gezsin der bana gelince asla kizim bir yaşına girmiş hala bir çöp almamışlar sadece bir tane çorap ondan başka birşey yok ama almama da laf eder eşiniz arkanızda çok iyi benim değil anasına birşey diyeyim kıyamet kopar